Libnet.ro
UNICEF

10:00

SUA vor suplimenta numarul militarilor trimisi in Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUA vor suplimenta numarul militarilor trimisi in Romania

O parte dintre militarii americani care vor fi retrasi din Germania vor fi instalati in Romania, a afirmat, sambata, Adrian Zuckerman, ambasadorul SUA la Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

S.U.A isi suplimenteaza trupele militare din Romania

Statele Unite ale Americii isi vor spori prezenta militara in Romania, confirma ambasadorul american la Bucuresti, la numai cateva zile dupa ce Pentagonul a decis sa faca din zona Marii Negre noua prioritate a strategiei de aparare in Europa. Adrian Zuckerman nu a precizat daca va fi vorba despre o prezenta americana permanenta, ci a spus doar ca va fi una substantiala, anunta Digi24.

Alegerile prezidentiale din SUA vor avea loc pe 3 noiembrie

Casa Alba si campania lui Donald Trump au incercat duminica sa calmeze spiritele in legatura cu afirmatia presedintelui american referitoare la amanarea alegerilor, afirmand ca acestea vor avea loc pe 3 noiembrie.

Pensii 2020. Cu cat vor creste pensiile minime in Romania. Anuntul Guvernului

Premierul Ludovic Orban a vorbit luni despre un subiect asteptat de toti pensionarii din Romania: majorarea pensiilor. Legea pensiilor prevede majorarea cu 40% a pensiilor incepand cu luna septembrie a anului in curs, dar premierul evita sa spuna daca legea va fi respectata. Ludovic Orban a vorbit despre majorarea pensiilor intrebat daca Guvernul va lua .

ştiri din Politica

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )