Libnet.ro
UNICEF

09:15

SUBIECTE BACALAUREAT 2014 Liceenii dau azi simularea la Romana. Rezolvarea subiectelor la Adevarul Live, la ora 12.30

Adevărul Adevărul,
SUBIECTE BACALAUREAT 2014 Liceenii dau azi simularea la Romana. Rezolvarea subiectelor la Adevarul Live, la ora 12.30

Examenul de simulare a probei de Limba si literatura romana a Bacalaureatului incepe luni la ora 9. 00 si dureaza trei ore, va fi supravegheat video si a fost gandit atat pentru elevii de clasa a XII-a, cat si pentru cei de clasa a XI-a. Subiectele primite de liceeni vor fi discutate si rezolvate la Adevarul Live, de la ora 12. continuă pe Adevărul

SUBIECTE BAC 2014 Liceenii dau azi simularea la Romana. Rezolvarea subiectelor la Adevarul Live, la ora 12.30

Examenul de simulare a probei de Limba si literatura romana a Bacalaureatului incepe luni la ora 9. 00 si dureaza trei ore, va fi supravegheat video si a fost gandit atat pentru elevii de clasa a XII-a, cat si pentru cei de clasa a XI-a. Subiectele primite de liceeni vor fi discutate si rezolvate la Adevarul Live, de la ora 12.

BACALAUREAT 2014 Liceenii din clasele a XI-a si a XII-a intra de maine in saptamana simularilor pentru Bac

Simularile nationale pentru Bac-ul din aceasta vara debuteaza luni cu proba scrisa la Romana, prin care vor trece nu doar elevii de clasa a XII-a, ca pana acum, ci si cei de clasa a XI-a, care se pregatesc pentru Bacalaureatul din 2015. Examenul dureaza trei ore, va fi supravegheat video, iar notele nu se vor trece in catalog, nefiind un test obligatoriu.

Bacalaureat 2014. Peste 3.000 de elevi sustin simularea examenului

Peste 3. 000 de elevi din judetul Tulcea sunt testati astazi la Limba si literature romana. Rezultatele vor fi afisate pe 14 martie.

Simulari Bacalaureat 2014 Elevii claselor a XI-a si a XII-a au inceput simularea la Limba si literatura romana

Elevii claselor a XI-a si a XII-a au inceput astazi, 3 martie, simularea probelor de bacalaureat cu simularea examenului scris de Limba si literatura romana. Testarea a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate cu subiectul multiplicat. Timpul destinat rezolvarii subiectelor la Limba si literatura romana este de 3 ore, iar elevii sunt supravegheati de profesori de alta specialitate. Este pentru prima oara cand simularea probelor de BAC are loc la nivel national, cu aceleasi subiecte pentru toti liceenii. O premiera este si sustinerea simularii de catre elevii claselor a XI-a. Descarca din articol modele de subiecte.

Simulari Bacalaureat 2014 Elevii claselor a XI-a si a XII-a au sustinut simularea la Limba si literatura romana

Elevii claselor a XI-a si a XII-a au inceput astazi, 3 martie, simularea probelor de bacalaureat cu simularea examenului scris de Limba si literatura romana. Testarea a inceput la ora 9:00, cand s-au deschis plicurile sigilate cu subiectul multiplicat. Timpul destinat rezolvarii subiectelor la Limba si literatura romana a fost de 3 ore, iar elevii sunt supravegheati de profesori de alta specialitate. Este pentru prima oara cand simularea probelor de BAC are loc la nivel national, cu aceleasi subiecte pentru toti liceenii. O premiera este si sustinerea simularii de catre elevii claselor a XI-a. Descarca din articol modele de subiecte.

Subiecte Simulari Bacalaureat 2014 Subiectele si baremele integrale de la Limba si literatura romana, clasele a XI-a si a XII-a

Subiectele si baremele de corectare integrale de la simularea examenului de Limba si literatura romana - din cadrul Bacalaureatului 2014 - au fost publicate pe edu. ro. Vezi in articol subiectele pe care le-au avut de rezolvat astazi, 3 martie, elevii de clasa a XI-a si elevii de clasa a XII-a, de la profilurile Uman si Real. Descarca baremele de notare pentru fiecare subiect in parte. Notele vor fi afisate pe 14 martie si nu se trec in catalog. De asemenea, notele de la simularea examenelor de Bacalaureat nu se contesta.

Simulare Bacalaureat 2014. Aproximativ 5 000 de elevi din Valcea vor sustine simularea

Aproximativ 5000 de elevi valceni de clasele a XII-a si a XI-a sustin luni testarea la Limba si literatura romana. Liceenii care incearca sa copieze ar putea fi sanctionati cu scaderea notei la purtare.

Primul contact al elevilor de clasa a 12-a cu examenul de Bacalaureat. Vor sustine azi simularea la Limba Romana

BACALAUREAT2014: Liceeni sustin astazi simularea nationala a Bacalaureatului. Examenul este o premiera in invatamantul romanesc. Nu doar elevii de clasa a 12a vor sustine aceasta simulare, ci si.

UPDATE. Bacalaureat 2014: Luni, simularea la Limba Romana. ...

Profesorii boicoteaza simularea bacalaureatului. Unii profesori au anuntat ca nu vor corecta lucrarile, conform Digi 24. Dascalii se plang ca aceste examene ii solicita foarte mult, pentru ca sunt nevoiti sa stea de fiecare data peste program. Iar efortul, spun ei, nu este recompensat nici financiar, si nici prin vreo imbunatatire a rezultatelor elevilor. Pana acum, profesorii de la trei din sapte licee din Vaslui au anuntat faptul ca nu vor participa la procedura de corectare a .

Bacalaureat 2014: Luni, simularea la Limba Romana. ...

Profesorii care participa la simularea bacalaureatului trebuie sa fie platiti, acordarea unor zile libere compensatorii, asa cum propune ministrul Educatiei, nefiind o solutie intrucat acestia au deja zile libere pe care nu le pot lua, a declarat luni, pentru Mediafax, liderul FSLI, Simion Hancescu. Presedintele Federatiei Sindicatelor Libere din Invatamant FSLI) a spus ca o decizie privind o eventuala acordare de zile libere profesorilor care participa la simularea examenului de .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2195 seconds )