Libnet.ro
UNICEF

20:15

Subiectele zilei: Scandal in PNL: Ludovic Orban, acuzat pentru cedarea ministerelor importante catre USR; CTP, despre negocierile pentru Guvern: Florin Citu va fi orice, dar nu premier

Hotnews Hotnews,
 Subiectele zilei: Scandal in PNL: Ludovic Orban, acuzat pentru cedarea ministerelor importante catre USR; CTP, despre negocierile pentru Guvern: Florin Citu va fi orice, dar nu premier

DW: Citi dintre cei 65. 000 de pensionari militari au dat ordin sa se traga in zilele lui decembrie 89? Nu se stie. Numarul si numele. Cercetatorii britanici au demonstrat cat de nocive sunt sobele cu lemne pentru sanatate. in Romania, aproape jumatate din gospodarii. continuă pe Hotnews

Subiectele zilei: DW: Ar trebui sa se retraga Ludovic Orban din fruntea PNL?; Mesajul transmis de un medic roman care s-a vaccinat anti-Covid in Marea Britanie; Cum isi protejeaza orasul Tubingen cetatenii in varsta

Semnatarul contractului fara licitatie pentru cele 460 de paturi ATI spune ca ministerul a decis sa nu faca mare tam-tam, ca sa nu creasca pretul!. Povestea de film a jafului secolului in domeniul cartilor rare. Sef al Scotland Yard, despre romani: Jos palaria. Cand in 2017, au fost furate carti.

Marcel Ciolacu il acuza pe Ludovic Orban ca mituieste primarii PNL pentru a ramane la sefia partidului: Niciodata, niciun prim-ministru nu si-a permis asta

Presedintele PSD Marcel Ciolacu l-a acuzat joi seara pe liderul PNL Ludovic Orban ca guvernul a emis o Hotarare de Guvern prin care primarii PNL ar primi sume importante de bani, cu scopul de a-i mitui si de a-l sustine pe Orban la sefia partidului.

Culise. Cum si-a pus Ludovic Orban o parte a partidului in cap. Liderul PNL, confruntat direct de mai multi colegi din conducere pe tema retragerii lui Citu

Sedinta cu scantei la PNL. Ludovic Orban s-a vazut confruntat de mai multi membri ai conducerii centrale dupa ce a incercat sa-i convinga pe tema retragerii lui Florin Citu din propunere de premier al PNL, pentru a fi el nominalizat iarasi el. Cel mai vehement contestatar al lui Orban si aparator al lui Citu a fost secretarul general, Robert Sighiartau, sustin surse politice.

PNL va da premierul, 9 ministri si seful Camerei Deputatilor. Ludovic Orban: Deasupra impartirii portofoliilor, importanta e coeziunea pentru programul de guvernare (VIDEO)

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi seara, la finalul negocierilor cu USR-PLUS si UDMR, ca liberalii vor conduce noua ministere in viitorul Guvern. De asemenea, propunerea de premier va fi tot de la.

LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlamen.

LUDOVIC ORBAN: Citu-propunerea de premier sustinut de PNL, USR PLUS si UDMR

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a anuntat astazi ca PNL, USR PLUS si UDMR au convenit asupra structurii Guvernului si a functiilor de conducere din Parlamen.

Ludovic Orban: Eu am respectat mandatul Biroului Politic. Toti parlamentarii PNL vor respecta deciziile partidului

Dupa negoierile de sambata, presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca el a respectat mandatul Biroului Politic National BPN) si este convins ca toti parlamentarii liberali vor respecta deciziile.

Cum explica Ludovic Orban scandalul din partid

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat ca partidul pe care il conduce nu putea sa ia toate ministerele dorite de liberalii nemultumiti din partid, pentru ca trebuia sa asigure o anumita pondere in Guvern.

Ludovic Orban: Am decis sa continuam discutiile pentru formarea unei majoritati parlamentare Variantele sunt pe masa

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a precizat joica toate variantele pentru formarea unui nou Guvern sunt pe masa in contextul reluarii negocierilor intre liberali, USR PLUS si UDMR: Am decis sa.

Ludovic Orban: Am finalizat o orientare a modului in care urmeaza sa fie definite pozitiile de rang 2 si 3 din structura guvernului

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a explicat, sambata seara, cum se vor imparti fiunctiile de rang 2 si 3 din structura Guvernului. Anuntul facut de Ludovic Orban Suntem la.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2216 seconds )