Libnet.ro
UNICEF

01:05

E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Si-a depus candidatura: Aceasta campanie trebuie sa fie despre solutiile candidatilor

Adevărul Adevărul,
E oficial. Gabriela Firea este candidatul PSD la Primaria Capitalei. Si-a depus candidatura: Aceasta campanie trebuie sa fie despre solutiile candidatilor

Gabriela Firea si-a depus, astazi, candidatura pentru Primaria Capitalei, dosarul sau avand aproximativ 30. 000 de semnaturi stranse. continuă pe Adevărul

ALDE prezinta, la finalul saptamanii, candidatul la Primaria Capitalei.

ALDE lanseaza, la finalul saptamanii, candidatul la Primaria Capitalei, a anuntat, luni, copresedintele partidului Daniel Constantin, intr-o conferinta de presa.

Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei

Gabriela Firea este, in mod oficial, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt al partidului, arata B1 TV. Senatorul Gabriela Firea, candidatul.

Gabriela Firea, candidatul oficial al PSD la Primaria Capitalei (VIDEO)

Gabriela Firea este, in mod oficial, candidatul Partidului Social Democrat in cursa pentru Primaria Capitalei, potrivit unui anunt al partidului, arata B1 TV. Senatorul Gabriela Firea, candidatul.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la PMB

Candidatul PSD la Primaria Capitalei, Gabriela Firea, a vorbit, miercuri, la Biroul Electoral Municipal, despre prioritatile pe care le are in vedere, daca va deveni primarul Bucurestiului. Ea este prima persoana care si-a depus candidatura.

Gabriela Firea, ultimatum pentru PNL

Candidatul PSD la Primaria Generala a Capitalei, Gabriela Firea, si-a exprimat speranta miercuri ca liberalii sa-si rezolve problemele si sa-si desemneze 'suta la suta' reprezentantul la alegerile.

Gabriela Firea, candidata PSD la Primaria Capitalei, isi depune, miercuri, candidatura

Senatoarea Gabriela Firea, candidata Partidului Social Democrat PSD) la Primaria Capitalei isi depune candidatura miercuri, la ora 12.

Serial Rl. Dan Tudorache, candidatul PSD la Primaria Sectorului 1: Pentru moschee trebuie facut un referendum

Candidatul PSD la functia de primar al Sectorului 1, Dan Tudorache, este un om nascut si crescut in acest sector. De altfel, in acest moment, Dan Tudorache reprezinta in Parlamentul Romaniei, in calitate de deputat, unul dintre colegiile Sectorului 1.

Daniel Baluta, candidat PSD la Primaria Sectorului 4, la Adevarul Live: Piedone a strans semnaturile pentru candidatura cu politisti locali, in timpul programului

Candidatul PSD la Primaria Sectorului 4, Daniel Baluta, este invitat, la Adevarul Live, pentru a discuta despre programul sau electoral si pentru a comenta decizia instantei de a-i respinge candidatura lui Cristian Popescu Piedone, fostul edil al Sectorului 4.

Gabriela Firea si-a depus candidatura pentru Primaria Capitalei: Nu pot sa spun ca imi este teama de vreun contracandidat. Am o neliniste pentru ca unii bucuresteni nu vor sa vina la vot pentru ca sunt dezamagiti (VIDEO)

Senatorul PSD Gabriela Firea si-a depus miercuri, la Biroul Electoral Municipal, candidatura pentru Primaria Generala a Capitalei. Firea a declarat ca pentru aceasta candidatura a strans aproximativ 30. 000 de.

Gabriela Firea si-a depus candidatura la Primaria Capitalei: Am buletin de Bucuresti

Gabriela Firea isi depune miercuri candidatura din partea PSD pentru Primaria Capitalei la Biroul Electoral Central. Candidatii PSD la primariile de sector isi vor depune candidaturile separat.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.199 seconds )