Libnet.ro
UNICEF

07:15

Subiectiv. Umbra Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Antena3 Antena3,
Subiectiv. Umbra Elenei Udrea in dosarul Microsoft

Procurorii din Dosarul Microsoft au mentionat de trei ori numele Elenei Udrea in ultimul act pe care l-au intocmit in aceasta cauza. Este vorba despre referatul din 21 ianuarie 2015 cu propunere de prelungire a. continuă pe Antena3

QA: Legatura Elenei Udrea cu dosarul Microsoft. Mugur Ciuvica: Cu banii din spaga si-a achitat creditul, prin intermediarul Faur

Presedintele Grupului de Investigatii Politice, Mugur Ciuvica, a explicat, in editia de sambata seara a emisiunii QA, povestea creditului contractat de Elena Udrea la BRD, precum si legatura facuta de.

Udrea, despre Sandu si Niro: E grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine

Actualizare 15:20 Udrea: Dosarul Microsoft se rezuma la cei ramasi in arest preventiv Presedintele PMP, Elena Udrea, a declarat astazi ca dosarul Microsoft se rezuma in prezent doar la cei ramasi in arest preventiv, scriu surse din presa.

Udrea, despre Dosarul Microsoft: Sa vedem toata declaratia lui Gabi Sandu. S-ar CUTREMURA tara

Nemultumita ca numele sau e tot mai vehiculat in presa, in legatura cu dosarul Microsoft, Elena Udrea arata cu degetul spre fostii colegi din PDL - Vasile Blaga, Roberta Anastase sau Adriean Videanu. Fostul mi.

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, despre eliberarea lui Gabriel Sandu si a lui Nicolae Dumitru: E grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine

Dosarul Microsoft. Elena Udrea, liderul PMP, a scris luni, pe pagina sa de Facebook, ca este grav ca s-a ajuns sa fii liber daca spui orice despre oricine sau despre cine trebuie, adica daca faci acuzatii la adresa cuiva, chiar nedovedite, referindu-se la decizia prin care fostul ministru Gabriel Sandu si afaceristul Nicolae Dumitru au fost plasati in arest la domiciliu din arest preventiv.

Doi grei din dosarul Microsoft, ELIBERATI. Sandu si Niro, in arest la domiciliu, dupa ce au colaborat cu procurorii

Update 16. 52 - Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, urmariti penal in dosarul Microsoft, vor fi plasati in arest la domiciliu, a decis, vineri, instanta suprema. Cei doi.

George Maior: SRI nu s-a implicat in filajul de la Paris al Elenei Udrea sub nicio forma (VIDEO)

SRI nu a fost implicat in scandalul fotografierii Elenei Udrea si a fostei sefe a DIICOT, Alina Bica, la cumparaturi, la Paris. Afirmatia ii apartine sefului serviciului, George Maior, care a precizat ca i-a.

Dosarul Microsoft: Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru vor parasi centrul de detentie si vor face arest la domiciliu

Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Nicolae Dumitru Niro, urmariti penal in dosarul Microsoft, vor parasi, duminica, centrul de detentie al Politiei Capitalei si vor face arest la domiciliu, urmare a faptului ca inlocuirea masurii preventive a lor nu a fost contestata.

Dosarul Microsoft. Fostul ministru Gabriel Sandu si afaceristul Dumitru Nicolae vor iesi duminica din arest

Dosarul Microsoft. Fostul ministru Gabriel Sandu si omul de afaceri Dumitru Nicolae vor parasi, duminica, centrul de detentie al Politiei Capitalei, dupa ce Curtea Suprema i-a plasat pe acestia in arest la domiciliu. Primarul municipiului Piatra Neamt, Gheorghe Stefan, si afaceristul Dorin Cocos vor fi cercetati in continuare in spatele gratiilor.

Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, plasati in arest la domiciliu in dosarul Microsoft

Fostul ministru al Comunicatiilor, Gabriel Sandu, si omul de afaceri Nicolae Dumitru vor fi plasati in arest la domiciliu. Decizia a fost data de instanta suprema la cererea Parchetului in dosarul Microsoft.

Dosarul Microsoft: Gabriel Sandu si Dumitru Nicolae, in arest la domiciliu

Instanta suprema a decis, vineri, ca Gabriel Sandu si Nicolae Dumitru, urmariti penal in dosarul Microsoft, sa fie plasati in arest la domiciliu, in timp ce Dorin Cocos si Gheorghe Stefan, cercetati si ei in acelasi caz, vor fi cercetati in stare de.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2004 seconds )