Libnet.ro
UNICEF

16:30

Suceava: O ambulanta de 700.000 lei a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti

B1 B1,
Suceava: O ambulanta de 700.000 lei a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti

O ambulanta a SMURD Suceava, in valoare de 700. 000 lei, a ramas nefolosita din cauza deficitului de medici urgentisti, potrivit sefului ISU, colonelul Dan Hoffman, citat de Agerpres. Hoffman a precizat ca ar. continuă pe B1

Vaslui: Peste 60 de angajati ai Postei si-au dat demisia, din cauza salariilor mici.

Peste 60 de angajati ai Postei Vaslui au solicitat disponibilizarea colectiva, in ultimele zile, din cauza salariilor mici si a volumului crescut de activitate, relateaza Mediafax. Potrivit Oficiului Judetean de Posta OJP) Vaslui, solicitarile de disponibilizari colective au fost depuse, in general, de catre factori postali din mediul rural care incearca sa profite de cele pana la 30 de salarii compensatorii acordate de catre companie. Este surprinzator ca numarul angajatilor care ne .

Tenorul Placido Domingo, spitalizat din cauza unui cheag de sange la plamani

Tenorul PlacidoDomingo a fost spitalizat, luni, la Madrid, din cauza unui embolism pulmonar format in plamani. Purtatorul sau de cuvant a asigurat ca artistul se simte bine, iar medicii au estimat ca.

Din cauza acestei fotografii postate pe Facebook, politista a CONCEDIATA. Detaliul pe care l-a trecut cu vederea

Poate ca unii oameni isi permit sa pune orice fel de imagini pe contul lor de pe retelele de socializare, insa unii, din cauza unor fotografii postate pe Facebook si-au pierdut locul de munca. Este si cazul mai.

Din cauza acestei poze postate pe Facebook, politista a CONCEDIATA. Detaliul pe care l-a trecut cu vederea

Poate ca unii oameni isi permit sa pune orice fel de imagini pe contul lor de pe retelele de socializare, insa unii, din cauza unor fotografii postate pe Facebook si-au pierdut locul de munca. Este si cazul mai.

Comisia Europeana avertizeaza Germania ca poate lua masuri din cauza refuzului Daimler de a folosi un anumit tip de lichid de racire

Comisia Europeana a avertizat Germania ca poate declansa o actiune de infringement impotriva Germaniei din cauza refuzului Daimler de a renunta la utilizarea unui lichid de racire interzis la nivelul UE, scrie Reuters. Franta refuza inmatricularea masinilor Mercedes care folosesc acest lichid, insa cei de la Daimler, sustinuti de statul german, spun ca noul lichid recomandat de UE este periculos.

Procesul capitanului de pe Costa Concordia, amanat din cauza unei greve a avocatilor

Procesul capitanului Francesco Schettino, cel care se afla la comanda vasului de croaziera, Costa Concordia, in timpul naufragiului de pe coasta Italiei, a fost amanat din cauza unei greve a avocatilor, informeaza.

Constanta: Scaldatul in mare a fost interzis din cauza valurilor si curentilor puternici

Serviciul public Salvamar de pe litoralul Marii Negre a dispus, marti, arborarea steagului rosu de pericol iminent pe toate plajele turistice de pe litoral. Masura a fost adoptata din cauza vantului si a curentil.

Restrictii de trafic in zona Arenei Nationale, din cauza Supercupei Romaniei

Supercupa Romaniei inchide circulatia pe mai multe strazi din Capitala. Traficul rutier va fi restrictionat pe Bulevardul Pierre de Coubertin, intre Soseaua Iancului si intrarea in complexul sportiv, si pe.

Seat vrea sa opreasca productia cateva zeci de zile, din cauza cererii in scadere

Producatorul spaniol Seat din grupul Volkswagen vrea ca o parte din muncitori sa stea acasa cu randul si planuieste ca unele linii de productie sa fie oprite in total 51 de zile, masurile fiind in ton cu aceasta perioada in care cererea a scazut. Totusi, in UE Seat a fost anul acesta printre foarte putinele marci ale carei vanzari au urcat cu 10%, iar productia uzinei Martorell a fost ajutata de faptul ca si Audi Q3 este construit acolo.

ştiri de la B1

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )