Libnet.ro
UNICEF

19:00

Suma fabuloasa primita de sotia lui Rares Bogdan de la parintii ei

Antena3 Antena3,
Suma fabuloasa primita de sotia lui Rares Bogdan de la parintii ei

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan a spus la un moment dat ca vrea sa introduca in politica din Romania conceptul de bogat si cinstit. Iar motivul este unul simplu: Rares Bogdan este un politician bogat, cu bunuri in valoare de circa 565. 000 de euro. continuă pe Antena3

Kelemen Hunor, replica acida pentru Rares Bogdan: A invatat asta de la Iohannis sau Iohannis a invatat de la el?

Kelemen Hunor il acuza pe prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ca se foloseste de UDMR ca sa atace PSD-ul. Liderul UDMR afirma ca nu stie daca Rares Bogdan a invatat de la Iohannis sau Iohannis a invatat de la Rares Bogdan acest gen de strategie.

Kelemen Hunor: Nu stiu daca Rares Bogdan a invatat de la Iohannis sa atace UDMR sau invers. E frumos un razboi PSD-PNL, dar nu ne bagati si pe noi

Liderul UDMR Kelemen Hunor il acuza pe prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan ca se foloseste de UDMR ca sa atace PSD-ul si argumenteaza ca nu stie daca a invatat de la Iohannis sau Iohannis a invatat de la Rares Bogdan. Hunor mai adauga ca e frumos un razboi politic intre PNL si PSD, dar nu ne bagati pe noi.

Rares Bogdan, noi acuzatii grave la adresa PSD

Rares Bogdan afirma ca PSD pregateste o serie de trocuri in Parlament pentru a obtine sustinerea UDMR pentru motiunea de cenzura impotriva Guvernului Orban. Potrivit prim-vicepresedintelui PNL, respectivele trocuri ar avea legatura mai multe proiecte de lege privind educatia in scoli care ar avantaja UDMR.

Rares Bogdan continua ofensiva impotriva lui Orban:Cea mai mare boala a politicii romanesti ramane traseismul politic

Prim-vicepresedintele PNL Rares Bogdan s-a aratat in dezacord fata de traseismul politic si a laudat PNL Galati pentru ca nu a transferat niciun primar de la PSD. Traseismul politic este cea mai mare boala a politicii romanesti, a afirmat acesta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )