Libnet.ro
UNICEF

13:15

Summitul NATO incepe in contextul tensiunilor cu Rusia

România Liberă România Liberă,
Summitul NATO incepe in contextul tensiunilor cu Rusia

Summitul NATO incepe joi in contextul tensiunilor cu Rusia si al presiunilor tot mai mari ale Occidentului asupra Moscovei din cauza agresiunii militara in Ucraina. continuă pe România Liberă

Summitul NATO se deschide la Newport pe fondul tensiunilor cu Rusia

Summit decisiv in Tara Galilor. Zeci de sefi de stat si de guverne din 28 de tari membre NATO si 33 de lideri din tari partenere ale aliantei se intalnesc la summitul care incepe joi. Presedintele Traian.

Republica Moldova participa in premiera la summitul NATO din Tara Galilor

La summitul NATO care incepe joi in Tara Galilor, Republica Moldova va fi reprezentata de ministrul Apararii, Valeriu Troenco. Este pentru prima data cand Chisinaul are statut de invitat la reuniunea sefilor de stat si de guvern din tarile aliantei.

Rol CRUCIAL al Romaniei la summitul NATO de maine. Trebuie sa oprim Moscova in a controla Marea Neagra

60 de lideri mondiali si 70 de ministri ai apararii si externelor se reunesc maine, in Tara Galilor, la Summitul NATO, prima reuniune a aliantei dupa lovitura in securitatea Europei data de Rusia. Agenda.

Ministrul Apararii Valeriu Troenco merge la summitul NATO. Ce poate obtine Moldova de la aceasta reuniune

Summitul NATO, din 4-5 septembrie, va avea efecte indirecte asupra Moldovei. Analistul militar Viorel Cibotaru spune ca la acest summit se poate veni cu sugestii pentru dezvoltarea fortelor armate din Moldova, dar si de explorare efectiva a instrumentelor existente de cooperare cu NATO.

Traian Basescu, Mircea Dusa si Titus Corlatean vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor

Presedintele Traian Basescu, ministrul Apararii Nationale, Mircea Dusa, si ministrul Afacerilor Externe, Titus Corlatean, vor participa din partea Romaniei la summitul NATO din Tara Galilor, care se va.

Summitul NATO din Tara Galilor, sub semnul retragerii din Afganistan si al crizei din Ucraina

Summitul NATO care va avea loc pe 4 si 5 septembrie, la Newport, in Tara Galilor, va sta sub semnul retragerii din Afganistan si al agresiunii Rusiei impotriva Ucrainei. La eveniment, care se va desfasura intr-un.

Anders Fogh Rasmussen, la summitul NATO: Rusia ataca Ucraina

Anders Fogh Rasmussen, secretar general al ANTO, a declarat, joi, in Newport, in debutul summitului Aliantei, ca Rusia ataca Ucraina, relateaza Reuters. Ne confruntam cu un mediu de securitate schimbat.

Basescu, despre mandatul cu care merge la summitul NATO: Am aprobat prezenta avioanelor de lupta NATO

Presedintele Traian Basescu a explicat, miercuri, la finalul sedintei CSAT, care sunt hotararile adoptate in cadrul sedintei, vorbind astfel despre mandatul cu care merge joi si vineri la summitulNATO.

Summitul NATO din Tara Galilor. Reprosuri intre aliati: ne dati ori nu ne dati

Statele din estul Europei cer scut si baze, americanii le reamintesc aliatilor ca trebuie sa cotizeze cu cel putin 2% din PIB la bugetul NATO.

FOTO Summitul NATO din Tara Galilor. Reprosuri intre aliati: ne dati ori nu ne dati

Crearea unei noi infrastructuri de-a lungul granitei estice a Aliantei, situatia din Ucraina si retragerea trupelor din Afganistan sunt principalele teme de discutie la reuniunea la nivel inalt de la Newport, Tara Galilor, unde are loc cel mai important Summit NATO de la Razboiul Rece incoace.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2243 seconds )