Libnet.ro
UNICEF

05:15

Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Ambasadorul George Maior a declarat, marti, la Bucuresti, ca este convins ca in aceasta tomana va avea loc o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA, potrivit surselor din presa. continuă pe Ziarul Bursa

George Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in Statele Unite

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite, George Maior, a declarat marti ca lucreaza la o vizita a premierului Mihai Tudose in aceasta toamna in SUA, potrivit Agerpres. Va fi o toamna foarte interesanta. Lucrez intens si la o vizita a primului ministru Tudose in Statele Unite, in aceasta luna septembrie vine si ministrul Apararii, speram ca si presedintii celor doua Camere vor avea intalniri cu omologii lor, se pregateste si cea mai mare misiune economica, a afirmat George Maior.

George Maior: Sunt convins ca in aceasta toamna vom avea o vizita a premierului Tudose in SUA

Ambasadorul Romaniei in Statele Unite ale Americii, George Maior, a declarat marti ca lucreaza intens pentru ca premierul Mihai Tudose sa fie primit intr-o vizita in SUA in aceasta.

George Maior: Lucrez intens la o vizita a premierului Tudose in SUA in aceasta toamna. Ce planuri are pentru presedintii celor doua Camere

Ambasadorul Romaniei la Washington, George Maior, a declarat marti ca lucreaza intens la o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA in aceasta toamna. in plus, Maior a punctat faptul ca are speranta ca si presedintii celor doua Camere, Liviu Dragnea si Calin Popescu Tariceanu, se vor avea intalniri cu omologii lor din SUA.

George Maior: Lucrez intens la o vizita a premierului Tudose in SUA in aceasta toamna

Ambasadorul Romaniei la Washington George Maior a declarat marti ca lucreaza intens la o vizita a premierului Mihai Tudose in SUA in aceasta toamna.

Presedintele rus Vladimir Putin ii face o noua vizita premierului ungar Viktor Orban

Presedintele rus Vladimir Putin va vizita astazi Budapesta, unde se va intalni cu premierul Ungariei Viktor Orban si va asista la deschiderea unui Campionat mondial de judo, sportul preferat al liderului rus.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1995 seconds )