Libnet.ro
UNICEF

10:45

De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in amenie

Adevărul Adevărul,
De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in amenie

Considerate cele mai sanatoase dintre fructele uscate, fiind bogate in cupru si fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slabit si dau senzatia de satietate datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin. continuă pe Adevărul

De ce sunt stafidele cele mai sanatoase fructe. Cate grame putem manca zilnic si ce minuni fac in anemie

Considerate cele mai sanatoase dintre fructele uscate, fiind bogate in cupru si fier, stafidele fac minuni pentru sistemul imunitar slabit si dau senzatia de satietate datorita cantitatii mari de fibre pe care le contin.

Medicii romani au primit sponsorizari de 5 milioane de euro de la cele mai importante companii farmaceutice. Ministrul Sanatatii: Sunt vulnerabilitati majore in sistemul nostru de sanatate

Cele mai importante cinci companii farmaceutice la nivel global au facut 12. 000 de sponsorizari in valoare de 4,8 milioane de euro medicilor romani, fara a le mai lua in calcul pe cele pentru.

Cele mai bune bancuri cu ciobani. Ale tale-s oile, bade?, Yes, of course!

Printre cele mai amuzante bancuri care circula pe Internet sunt si cele in care protagonist este ciobanul. Va prezentam o colectie de glume.

Cum sunt facute bomboanele MMs: in culisele uneia dintre cele mai mari fabrici. Procesul este surprinzator de sofisticat FOTO

Multi dintre noi am auzit de MMs si unii adoramicile bomboane colorate din ciocolata, insa putini stiu ce presupune procesul de fabricare. Jurnalistii de la Business Insider au facut o incursiune intr-una dintre cele mai mari fabrici si au urmarit indeaproape fiecare pas pana cand pungile cu bomboane sunt gata sa ajunga pe rafturile magazinelor.

Cele mai frecvente cinci tepe de pe piata auto second-hand

Masini furate, autovehicule reparate de forma, ocolirea intentionata a platii TVA-ului, documente false si aparenta transparenta a vanzatorilor de masini second-hand sunt cele mai intalnite capcane in care poti cadea pe piata auto.

Cele mai sexy zodii feminine

Daca vrei sa stii care sunt cele mai sexy zodii feminine, acest articol este pentru tine. Iata, in ordine inversa, un top 6 zodii populare in randul barbatilor. Locul 6: Balanta Femeile Balanta au fata.

Cand sportul te transforma in super om: un roman vrea sa termine, intr-un singur an, cele mai grele trei ultramaratoane din lume

Ambitia si perseverenta te pot transforma intr-un super om. Acest lucru ne-a fost demonstrat de Tibi Useriu, primul est-european care a castigat Ultra 6633, cursa de la Cercul Polar socotita cea mai dificila din lume. 2017 il asteapta pe Tibi Useriu cu o tripla provocare: acesta vrea sa termine cele mai grele trei ultramaratoane din lume.

Si bineinteles, EA!. Andreea Berecleanu, insotita la nunta de una dintre cele mai importante persoane din viata sa. Imaginea este de colectie (FOTO)

Andreea Berecleanu a avut parte in acest weekend de una dintre cele mai mari bucurii din viata sa. Prezentatoarea s-a casatorit in fata lui Dumnezeu cu alesul inimii sale, medicul estetician.

Viata unui roman in Legiunea Straina, una dintre cele mai redutabile forte militare din lume: Totul trebuie sa fie la rigla

Un roman plecat sa lupte in Legiunea Straina a povestit pentru vice. com viata de zi cu zi a unui soldat inrolat intr-una dintre cele mai redutabile forte militare din.

Top 7 cele mai cautate joburi in urmatorii ani

Cele mai cautate joburi in viitor nu schimba dinamica deja existenta pe piata muncii. Topul realizat de analistii americani de la Business Insider este relevant si pentru Romania, in contextul economic actual.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,227 seconds )