Libnet.ro
UNICEF

09:46

Nu suntem rentabili: Retailerul Marks Spencer SE RETRAGE din Romania dupa 17 ani

B1 B1,
Nu suntem rentabili: Retailerul Marks Spencer SE RETRAGE din Romania dupa 17 ani

Retailerul britanic de imbracaminte si decoratiuni interiorare Marks Spencer a semnat decizia prin care se retrage de pe piata romaneasca dupa 17 ani, inchizand ultimele trei. continuă pe B1

Cristian Seidler se retrage din cursa pentru presedintia USR

Vicepresedintele USR, Cristian Seidler, a anuntat astazi, ca se retrage din cursa pentru presedintia partidului, el acuzand faptul ca regulile referitoare la organizarea Congresului nu au fost aplicate unitar la nivelul intregii tari in sensul ca desemnarea delegatilor nu a fost facuta dupa aceleasi reguli in toate organizatiile formatiunii.

Compania Gerocossen in topul national al firmelor private din Romania

Datorita performantelor economice si calitatii deosebite a produselor cosmetice, compania Gerocossen a fost premiata si clasata permanent in topul firmelor private organizat de Consiliul National al intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania, eveniment de referinta pentru mediul de afaceri, ocupand de fiecare data unul din primele 3 locuri fruntase. Astfel pentru rezultatele economice obtinute in anul 2016, Gerocossen a fost clasata in randul celor mai performante firme din Romania pe domenii de activitate.

Cseke Attila: Proiectul de lege privind Ziua Minoritatilor Nationale nu poate substitui propunerea legislativa a UDMR referitoare la consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania

Initiativa legislativa adoptata luni de Senat privind instituirea Zilei Minoritatilor Nationale din Romania ca sarbatoare nationala pe 18 decembrie nu pot substitui prppunerea legislativa a UDMR privind consacrarea zilei de 15 martie ca zi a comunitatii maghiare din Romania liderul grupului UDMR din Senat, Cseke Attila, potrivit News. ro. El spune ca UDMR este deschisa la o dezbatere reala pe acest subiect si va sustine in continuare acest proiect legislativ al UDMR.

Andre Rieu, amendat cu peste 100.000 de euro dupa ce copii din Romania au cantat cu el pe o scena din Olanda dupa ora permisa de lege pentru minori

Celebrul violonist Andre Rieu a contestat in justitie o amenda de 116. 000 de euro pe care a incasat-o dupa ce un grup de copii din Romania a cantat alaturi de el pe scena dupa ora 23,00, limita legala stabilita de justitia olandeza in astfel de cazuri, scrie AFP.

Patronul clubului Colectiv, Alin Anastasescu, ar fi disparut in Marea Britanie. Cum speculeaza cercetatii penal si condamnatii supra-aglomerarea puscariilor din Romania pentru a se pune la adapost de procese - presa britanica

Patronul Clubului Colectiv, George Alin Anastasescu, ar fi fugit din Romania si se ascunde intr-o locatie necunoscuta din Marea Britanie, scriu tabloidele britanice The Sun si Daily Mail. Anastasescu este trimis in judecata in dosarul privind incendiul din Colectiv, unde au murit 64 de oameni in 31 octombrie 2015.

Locuintele din Romania s-au scumpit cu peste 9% in ultimul an, arata indicele pretului pentru proprietatile rezidentiale

Indicele pretului pentru proprietatile rezidentiale din Romania, calculat de catre Eurobank Property Services, a inregistrat o crestere trimestriala de 1,1% in al treilea trimestru al anului 2017. Cu toate acestea, tendinta ascendenta din ultima.

Afacerile din Romania si Germania ale Holzindustrie Schweighofer au atins 520 milioane euro in 2016

Cifra de afaceri a filialelor Holzindustrie Schweighofer din Romania si Germania a fost de 520 de milioane de euro in 2016, an in care intregul grup a realizat afaceri de 762 de milioane de euro.

Combinatia Gazprom-OMV vrea sa mute pe bursa de la Viena tranzactiile cu gaze din Romania

Bursa de la Viena a transmis autoritatilor din Romania doua scrisori prin care isi exprima interesul de a fi platforma de tranzactionare a gazelor romanesti, situatie care i-ar avantaja cei de la Gazprom si OMV, a declarat, ieri, Iulian Iancu, presedintele Comisiei de industrii si servicii din Camera Deputatilor, prezent la conferinta Live Business organizata de Economica. net.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama. Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

Una dintre cele mai iubite cantarete din Romania a devenit mama! Nimeni nu stia ca ar fi insarcinata (FOTO)

Fanii sai vor ramane surprinsi. Roxana Nemes a devenit mama. Una dintre cele mai apreciate cantarete din Romania a surprins pe toata lumea, mai ales ca nimeni nu stia ca aceasta ar fi.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 09:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2307 seconds )