Libnet.ro
UNICEF

12:45

SUPLIMENT DIGI COMMUNICATIONS IN CEA MAI RECENTA OFERTA DE OBLIGATIUNI RCS and RDS a atras resurse peste tinta

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
SUPLIMENT DIGI COMMUNICATIONS IN CEA MAI RECENTA OFERTA DE OBLIGATIUNI RCS and RDS a atras resurse peste tinta

Digi Communications, compania care detine operatorul telecom RCS and RDS, a atras, prin cea mai recenta emisiune de obligatiuni, 850 milioane de euro prin oferta de obligatiuni senioare garantate compusa din doua transe, incheiata ieri, peste cele 800 milioane de euro tintite initial, a anuntat compania. continuă pe Ziarul Bursa

SUPLIMENT DIGI COMMUNICATIONS Parcursul companiei Digi Communications la Bursa de Valori Bucuresti

Digi Communications N. , companie care activeaza in domeniul comunicatiilor electronice, cu operatiuni in Romania, Ungaria, Spania si Italia si compania-mama a operatorului RCS and RDS SA, s-a listat la Bursa de Valori Bucuresti BVB) in luna mai a anului 2017, printr-o oferta publica secundara, un grup de actionari ai societatii oferind in cadrul operatiunii de piata un pachet de 25,6% din companie.

SUPLIMENT DIGI COMMUNICATIONS DUPA O TRAIECTORIE DESCENDENTA DE DOI ANI Actiunile DIGI - pe o tendinta de crestere, din a doua parte a lui 2019

Radu Dascalescu, Tradeville: Inversarea trendului titlurilor DIGI s-a produs in conditiile acapararii unei cote de piata tot mai mari, cumulata cu pretul scazut al actiunilor si o situatie financiara foarte solida a companiei * Alin Brendea, Prime Transaction: Refinantarea unor datorii in conditii net mai avantajoase si programul de rascumparari de actiuni au contribuit la trendul de crestere a titlurilor DIGI * Implicarea societatii in implementarea noii tehnologii 5G ofera un vector de dezvoltare semnificativ, tinand cont de potentialul acesteia de a asigura cresterea veniturilor companiei, spune Alin Brendea * Scadere de 13,7% a cotatiei DIGI, de la intensificarea angoasei investitorilor privind impactul epidemiei de coronavirus asupra economiei Actiunile Digi Communications DIGI), compania mama a RCS and RDS, au cunoscut, de la listarea din luna mai a anului 2017 si pana in prezent, doua mari perioade distincte, respectiv o tendinta descendenta clara ce s-a derulat pana in vara anului trecut pentru ca, ulterior, cotatia operatorului de telecomunicatii sa se inscrie pe un trend ascendent care, acum, este amenintat de caderile generalizate din pietele internationale, aparute in contextul extinderii epidemiei de coronavirus, ce afecteaza si titlurile de la Bursa de Valori Bucuresti BVB).

SUPLIMENT DIGI COMMUNICATIONS 2019 - un an de referinta in istoria companiei

Interviu cu Serghei Bulgac, CEO Digi Communications) * Rezultatele bune obtinute la nivel operational nu au reusit sa atenueze impactul factorilor externi companiei si industriei Reporter: in 2019, Digi Communications a raportat cresteri importante ale veniturilor, unitatilor generatoare de profit cel mai ridicat nivel al numarului total de servicii oferite de companie din istorie), in timp ce profitul net a fost mai mult decat dublu fata de cel din 2018. Care sunt elementele cheie care au stat la baza acestei performante?.

SUPLIMENT DIGI COMMUNICATIONS Digi Communication isi consolideaza pozitia de leader pe plan national in piata de furnizare a serviciilor de televiziune prin cablu, internet si date fixe

Evolutia rezultatelor Digi Communications NV in baza situatiilor financiare consolidate preliminare si neauditate la 31 decembrie 2019 in anul 2019, cifra de afaceri a grupului Digi Communications s-a majorat cu 14% comparativ cu 2018. Cu o cifra de afaceri de 1,1,8 miliarde euro, Digi Communications isi consolideaza pozitia de lider pe piata interna in televiziune prin cablu, internet si date fixe plus telefonie mobila fata de Telekom care a inregistrat o cifra de afaceri de 980 milioane euro, conform datelor consolidate preliminare publicate de grupul OTE.

SERGHEI BULGAC, CEO DIGI COMMUNICATIONS: in orice criza exista si o oportunitate, o sansa pentru schimbare si inovare

Exista si o oportunitate, o san and 172;sa pentru schimbare si inovare in orice criza, este de parere Serghei Bulgac, CEO Digi Communications. Domnia sa ne-a spus, in cadrul unui interviu: Experientele traite in acesti doi ani si jumatate ne-au facut increzatori in capacitatea companiei de a genera valoare pentru actionari, pentru investitori, pentru clienti si piata, in ansamblu. Influenta mediului economic si politic, mai ales pe parcursul anilor 2018-2019, s-a reflectat in evolutia pe bursa, nu numai in cazul nostru, ci si pentru alti emitenti. Rezultatele bune obtinute la nivel operational nu au reusit sa atenueze impactul factorilor externi companiei si industriei. Iar acum, asistam la o noua perioada de oscilatii, antrenata de epidemia de coronavirus si de temerile legate de incetinirea economiei globale. Totusi, asa cum spun chiar chinezii, in orice criza exista si o oportunitate, o sansa pentru schimbare si inovare.

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV. Nimic nu va mai fi ca inainte

Postul de televiziune care se afla in top, ca fiind cel mai vizionat de catre romani, face acum o schimbare majora. Acestia au decis sa mai aduca o modificare, fata de cele facute pana acum. Conform informatiilor de pe paginademedia. ro. Cea mai mare schimbare la Stirile PRO TV Marele post de stiri, Pro Tv, face .

Cea mai proasta veste pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Furnizorii de carburant au recunoscut oficial

Conform unor informatii din piata una din marile retele de benzinarii din Romania a introdus patru statii din Bucuresti, o premiera pe piata din Romania. in tara noastra, exista aproximativ 3. 000 de masini electrice, iar numarul lor este in crestere. Cea mai proasta veste pentru soferii cu masini pe benzina si motorina Avand in vedere .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 12:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2424 seconds )