Libnet.ro
UNICEF

07:15

Cea mai proasta veste pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Furnizorii de carburant au recunoscut oficial

Playtech Playtech,
Cea mai proasta veste pentru soferii cu masini pe benzina si motorina. Furnizorii de carburant au recunoscut oficial

Conform unor informatii din piata una din marile retele de benzinarii din Romania a introdus patru statii din Bucuresti, o premiera pe piata din Romania. in tara noastra, exista aproximativ 3. 000 de masini electrice, iar numarul lor este in crestere. Cea mai proasta veste pentru soferii cu masini pe benzina si motorina Avand in vedere . continuă pe Playtech

Orban anunta ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie

Premierul Ludovic Orban a declarat, marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Orban: Cea mai probabila data pentru alegerile locale, 28 iunie. PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia

Premierul Ludovic Orban a declarat marti, inaintea sedintei de Guvern, ca cea mai probabila data pentru alegerile locale este 28 iunie si ca PSD a aratat din nou ca nu intelege democratia, lipsind de la discutii.

Stirile ProTV: Cea mai buna dieta pentru slabit. Alimentul recomandat de nutritionisti

A venit primavara, ne bucuram precum copiii de prezenta soarelui. Iar aceasta expresie nu este deloc rupta de adevar, pentru ca explicatii stau in evolutia speciei noastre. Suntem fiinte diurne.

Surpriza totala pentru soferii cu masini pe benzina sau motorina. Ce se intampla acum la pompa

Surpriza uriasa pentru conducatorii auto! Ce se intampla in perioada urmatoare cu preturile la benzina si motorina? Care sunt estimarile analistilor si de la ce s-a ajuns in aceasta situatie? Surpriza pentru soferii cu masini pe benzina si motorina Surpriza uriasa la pompe! Carburatorii s-ar putea ieftini semnificativ in perioada imediata datorita pretului global al .

Cod Rutier: cele mai banale motive pentru care soferii pot lua pana la 2.900 de lei amenda

Soferii au luat nu de putine ori amenzi din motive abia intelese de oamenii legii. Politistii s-au vazut, insa, nevoiti sa ii mustreze chiar si din cauza unor motive extrem de banale. Ce lucruri simple le pot scoate pana la 2. 900 de lei din buzunare conducatorilor auto? Cod Rutier 2020: Motive banale care le aduc .

Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume acum, la 19 ani

Thylane Blondeau a fost considerata drept cea mai frumoasa fetita din lume pe cand avea doar 5 ani. A realizat pictoriale pentru marile reviste de moda si a defilat pe podium pentru marii designeri ai lumii. Iata cum arata acum, la 19 ani! .

Reactia medicilor dupa ce Sanitas a cerut sporuri pentru cei care trateaza pacientii de coronavirus. Cea mai imbecila, cretina, de prost gust stire

Zeci de medici au reactionat dur dupa ce Sanitas, cea mai mare federatie sindicala din domeniul sanitar din Romania, a cerut acordarea de sporuri intre 55% si 85% din salariu pentru personalul medical care trateaza pacienti infectati cu coronavirus. Rusine! Nu am cerut asa ceva!.

Cine incaseaza cea mai mica pensie din Romania. Cum traieste cu atat de putini bani, lunar

Romania nu sta bine deloc la distribuirea indemnizatiilor pe masura proportional cu anii de munca si nici la salariile meritate. Cu toate astea, unii se pot plange mult mai mult decat altii. Care este cea mai mica pensie din Romania? Care este cea mai mica pensie din Romania? Romania tara cu de toate, plina .

Cum a devenit Italia cea mai afectata tara europeana de epidemia de coronavirus. Ce a facut diferit Germania

Germania este cea mai putin afectata tara din Europa de epidemia de coronavirus avand cea mai mica rata a mortalitatii dintre tarile europene cu un mare numar de cazuri confirmate. Ce a facut diferit fata de Italia care a ajuns a doua cea mai afectata tara din lume dupa China?.

Cea mai in varsta angajata din Romania. Bunica Sofia are 84 de ani si munceste la o gradinita

Bunica Sofia, ajunsa la varsta de 84 de ani, inca face curatenie si are grija de copiii din localitatea gorjeana Motru, batranica fiind sarbatorita, 8 Martie, si rasplatita cu flori, ciocolata si cantece de micutii de la gradinita Leurda, unde lucreaza. Cea mai in varsta angajata din Romania Povestea bunicutei Sofia este emotionanta, fiind cea .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.3286 seconds )