Libnet.ro
UNICEF

01:05

Suporterii saluta condamnarile din Dosarul Transferurilor

Online Sport Online Sport,
Suporterii saluta condamnarile din Dosarul Transferurilor

Suporterii de fotbal nu uita si nu iarta comportamentul oamenilor de fotbal condamnati la ani de inchisoare in Dosarul Transferurilor. continuă pe Online Sport

Aceste condamnari fac cat 10 calificari, replica fata de contraperformantele echipei nationale si condamnarile din Dosarul Transferurilor

Cele opt condamnari de inchisoare cu executare din Dosarul Transferurilor au atras un mesaj din partea grupului Uniti sub tricolor, o alianta a suporterilor de fotbal care sustin echipa nationala a Romaniei. Astfel, prin Capitala au inceput sa apara afise cu mesajul Aceste condamnari fac cat 10 calificari.

Dragomir, previziune sumbra despre unul dintre condamnatii din Dosarul Transferurilor

Dumitru Dragomir, fostul presedinte al LPF, a vorbit in termeni nu tocmai incurajatori despre unul dintre condamnatii la inchisoare in Dosarul Transferurilor.

in Bucuresti au aparut afise drept replica la condamnarile de inchisoare cu executare din Dosarul Transferurilor

Cele opt condamnari de inchisoare cu executare din Dosarul Transferurilor au atras un mesaj din partea grupului Uniti sub tricolor, o alianta a suporterilor de fotbal care sustin echipa nationala a Romaniei. Astfel, prin capitala au inceput sa apara afise cu mesajul Aceste condamnari fac cat 10 calificari.

Presedintele Basescu a vorbit despre baronii fotbalului din Dosarul Transferurilor

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat ziarului Adevarul, despre oamenii aflati dupa gratii in Dosarul Transferului si pe care i-a numit baroni ai fotbalului.

Stenograme in Dosarul Transferurilor. Gica Popescu nu a crezut nici un moment ca va primi inchisoare: Ce sa se intample, bre? Procurorul imi cere pedeapsa cu suspendare. Gata, s-a terminat

Dumitru Dragomir a publicat niste stenograme ale unor discutii dintre Mircea Sandu, Gica Popescu, Anghel Iordanescu si Adalbert Kassai, avute cu o luna inainte de alegerile FRF si implicit de decizia din Dosarul Transferurilor. Replicile sunt foarte interesante si ating mai multe aspecte: unul ca Gica Popescu nici nu concepea ca va primi inchisoare, al doilea ca Mircea Sandu poate stia ceva pentru ca a insistat vehement pentru un Plan B, al treilea ca Adalbert Kassai nu dadea doi bani pe presedintii asociatiilor din teritoriu, al patrulea ca se dadeau lovele pentru voturi si, in fine, al cincilea, ca Gica Popescu a insistat sa fie unicul candidat din partea lui Mircea Sandu, amenintand cu represalii clare si vazand totul ca pe o lupta personala a sa contra moldovenilor. Iata mai jos discutia, care dupa amanunte pare fie a fost inregistrata de Dragomir si apoi transcrisa, fie pur si simplu scornita. Oricum, merita citita.

Dosarul Transferurilor: Mihai Stoica a cerut la Tribunalul Bucuresti rejudecarea sa

Mihai Stoica, condamnat la trei ani si sase luni de inchisoare in Dosarul Transferurilor, a cerut luni rejudecarea in cazul sau. Instanta Tribunalului Bucuresti a stabilit ca solicitarea poate fi judecata ca o contestatie in anulare.

Fratii Becali contesta pedepsele in Dosarul Transferurilor.

Impresarii Ioan si Victor Becali, condamnati in Dosarul Transferurilor, au depus contestatii in anulare la Curtea de Apel Bucuresti CAB), relateaza Agerpres. Citeste si: Mihai Stoica spune ca nu se plange de nimic in inchisoare CAB a stabilit termen 11 aprilie pentru judecarea celor doua contestatii ale fratilor Becali. De asemenea, managerul general al echipei de fotbal Steaua Bucuresti, Mihai Stoica, si fostul presedinte dinamovist Cristian Borcea au depus contestatie in anulare, la .

Interceptari din dosarul carnii: Pretul pot sa-l sterg, cu din-ala, cu corectoru

Administratorul uneia dintre firmele implicate in dosarul carnii spunea, intr-o discutie la telefon, ca poate sterge pretul afisat pe produse: Nu esti obligat sa le-arati. pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru,.

Interceptari din dosarul carnii: Pretul pot sa-l sterg, cu din-ala, cu corectoru146;

Administratorul uneia dintre firmele implicate in dosarul carnii spunea, intr-o discutie la telefon, ca poate sterge pretul afisat pe produse: Nu esti obligat sa le-arati. pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru,.

Interceptari din dosarul carnii: Pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru'

Administratorul uneia dintre firmele implicate in dosarul carnii spunea, intr-o discutie la telefon, ca poate sterge pretul afisat pe produse: Nu esti obligat sa le-arati. pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru, potrivit interceptarilor din referatul procurorilor DIICOT, transmite Mediafax.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )