Libnet.ro
UNICEF

19:15

Interceptari din dosarul carnii: Pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru'

Hotnews Hotnews,
 Interceptari din dosarul carnii: Pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru

Administratorul uneia dintre firmele implicate in dosarul carnii spunea, intr-o discutie la telefon, ca poate sterge pretul afisat pe produse: Nu esti obligat sa le-arati. pretul pot sa-l sterg, eu pot sa fac cu din-ala, cu corectoru, potrivit interceptarilor din referatul procurorilor DIICOT, transmite Mediafax. continuă pe Hotnews

10 persoane, arestate in dosarul carnii alterate.

10 persoane au fost arestate in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata, dupa ce au fost retinute de procurorii DIICOT, relateaza Mediafax. Sase inculpati au primit mandate de arestare emise de Tribunalul Bucuresti, iar ceilalti patru, de la Curtea de Apel Bucuresti. Citeste si: Ce masuri s-au luat in dosarul Mafia Carnii Procurorii DIICOT i-au retinut pe cei 10, joi, dupa ce au audiat peste 30 dintre suspectii ridicati in urma perchezitiilor .

Dosarul carnii alterate: Zece persoane au fost arestate preventiv

Zece persoane implicate in dosarul de evaziune fiscala si punere in circulatie de produse din carne alterata au fost arestate preventiv, in urma a doua decizii luate de Tribunalul Bucuresti si Curtea de Apel Bucuresti, anunta Agerpres. Cele zece persoane fusesera retinute joi de procurorii DIICOT si duse apoi in instante cu propunere de arestare preventiva, dintre care patru la Curtea de Apel Bucuresti - Andrei Sileanu, Sorin Selesiu, Nicolae Marius Onica si Cezar Linca; iar sase la Tribunalul Bucuresti - Alexei Botan, Mansour Mah-D, Gheorghe Nica, Nicolae Sandu, Vasile Cucu si Dorian Botea.

Presedintele Basescu a vorbit despre baronii fotbalului din Dosarul Transferurilor

Traian Basescu, presedintele Romaniei, a vorbit, luni, in cadrul unui interviu acordat ziarului Adevarul, despre oamenii aflati dupa gratii in Dosarul Transferului si pe care i-a numit baroni ai fotbalului.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2231 seconds )