Libnet.ro
UNICEF

07:30

SURPRIZA in Liga Campionilor: Barcelona, iNVINSA CATEGORIC de PSG in optimile de finala!

B1 B1,
SURPRIZA in Liga Campionilor: Barcelona, iNVINSA CATEGORIC de PSG in optimile de finala!

Confruntarea dintre Barcelona si PSG a surprins cu un rezultat uluitor din partea formatiei de pe Parc des Princes. Pentru catalani meciul a fost unul dintre cele mai dezastruase meciuri facute in Liga. continuă pe B1

Liga Campionilor revine din aceasta seara: un supermeci deschide seria confruntarilor din optimi

Destinatie perfecta pentru Barcelona de Ziua indragostitilor! Paris, orasul iubirii, e locul unde Messi si compania se simt excelent in Liga Campionilor.

Liga Campionilor, handbal (f): CSM Bucuresti - Team Esbjerg 33-25/ Campioana Romaniei a urcat pe locul patru in Grupa Principala II

CSM Bucuresti, campioana en-titre din Liga Campionilor la handbal feminin, a invins, duminica, pe teren propriu, scor 33-25, Team Esbjerg Danemarca), intr-un meci din grupa principala II a competitiei.

Supermeciuri in Liga Campionilor. Napoli va avea 10.000 de suporteri pe Santiago Bernabeu

Fotbalul de 5 stele revine cu optimile de finala din Champions League. FC Barcelona are sansa sa se califice pentru a 10-a oara la rand in sferturi, un record absolut.

Handbal feminin: victorie lejera pentru CSM Bucuresti in Liga Campionilor!

Echipa CSM Bucuresti a invins, duminica, pe teren propriu, scor 33-25, Team Esbjerg Danemarca), intr-un meci din grupa principala 2 a Ligii Campionilor la handbal feminin. CSM a urcat pe locul al patrulea, calificant in sferturile de finala.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )