Libnet.ro
UNICEF

11:45

Ce surprize placute planuieste Victor Ponta pentru PSD si ce spune Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
Ce surprize placute planuieste Victor Ponta pentru PSD si ce spune Liviu Dragnea

In contextul discutiilor despre reformarea PSD, premierul Victor Ponta a lasat, astazi, sa se inteleaga ca ar putea propune la Congresul partidului din martie anul viitor ca delimitarea functiilor politice de cele administrative sa se aplice la cel mai inalt nivel, inclusiv lui. Cu alte cuvinte, ar putea alege intre functia de premier si cea de sef al PSD. continuă pe România Liberă

Ce planuieste Victor Ponta pentru Congresul PSD din martie

In contextul discutiilor despre reformarea PSD, premierul Victor Ponta a lasat, astazi, sa se inteleaga ca ar putea propune la Congresul partidului din martie anul viitor ca delimitarea functiilor politice de cele administrative sa se aplice la cel mai inalt nivel, inclusiv lui. Cu alte cuvinte, ar putea alege intre functia de premier si cea de sef al PSD.

Dragnea: Pregatim surprize placute pentru PSD. Incepem cu colegii ce n-au stiut sa-si gestioneze puterea

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat ca el si Victor Ponta pregatesc surprize placute pentru partid, in perioada care a ramas pana la congresul din martie 2015, el aratand ca vor incepe cu colegii care nu au.

Victor Ponta spune ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, adica mai putin decat a cerut institutia

Premierul Victor Ponta a declarat vineri, la inceputul sedintei de Guvern, ca DNA va avea un buget de 22 milioane de euro in 2015, mai mult decat in 2014 cand a primit 20 de milioane de euro. DNA a avut anul acesta 20 de milioane de euro, va avea anul viitor 22 de milioane de euro. Deci, nu se taie, se pune. Si cred ca e valabil pentru fiecare institutie din aceasta tara ca atunci cand cere, primeste ceea ce a cerut si ceea ce putem sa oferim din banii pe care-i avem cu totii, a declarat premierul Victor Ponta, in cadrul sedintei extraordinare de Guvern in care s-a aprobat proiectul bugetului de stat si cel al asigurarilor sociale pentru 2015. Insa, DNA a cerut 25 de milioane de euro, nu 22 de milioane. Laura Codruta Kovesi spunea joi ca a primit asigurari din partea ministrului justitiei si ministrului bugetului ca DNA va primi cat a cerut.

Senatorul PSD Daniel Savu: Proiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de sustinerea grupurilor parlamentare si a intregului partid

Senatorul PSD Daniel Savu afirma ca ii sustine pe Victor Ponta si Liviu Dragnea in efortul lor de a moderniza partidulProiectul lui Victor Ponta si a lui Liviu Dragnea de a reforma PSD beneficiaza de.

Mircea Geoana: Fiecare zi care trece cu Victor Ponta inseamna o zi de scufundare pentru PSD (VIDEO)

Senatorul Mircea Geoana, exclus recent din PSD, a comentat miercuri seara, la emisiunea Butonul de panica de pe B1 TV situatia din Partidul Social Democrat, afirmand ca este de parere ca Victor Ponta nu ar.

Victor Ponta: PSD sa arate ca sprijina combaterea coruptiei, a clientelismului si a acumularii de putere

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca PSD trebuie sa intreprinda o actiune clara si consecventa prin care sa arate ca sprijina in societate si in interiorul partidului combaterea coruptiei, a clientelismului politic si.

Surse: Mircea Geoana ar fi incercat sa ia locul lui Victor Ponta, in cursa prezidentialelor

Surse din interiorul PSD spun ca motivul excluderii lui Mircea Geoana din PSD ar fi incercarea sa de a se impune drept candidat la alegerile prezidentiale, in locul lui Victor Ponta. in acest context Mircea.

Marian Vanghelie, pamflet despre ce le-ar face lui Liviu Dragnea, Sebastian Ghita si Victor Ponta intr-o confruntare imaginara

Primarul sectorului 5 din Bucuresti, Marian Vanghelie, a vorbit in cadrul unui interviu pentru Gandul Live despre excluderea sa din PSD, grupurile din acest partid si a facut un exercitiu de imaginatie prin prezentarea modului in care s-ar desfasura o confruntare imaginara cu Liviu Dragnea, Sebastian Ghita si Victor Ponta.

Victor Ponta, despre propunerea lui Dragnea: Este una corecta. Orice principiu se aplica la toata lumea, fara exceptie/ PSD sa arate ca sprijina combaterea coruptiei, a clientelismului si a acumularii de putere

Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, sambata, ca sustine propunerea lui Liviu Dragnea privind separarea functiei publice de functia politica, el aratand ca aceasta e corecta si ca acest principiu i se aplica inclusiv lui, fara exceptie.

Geoana: Fiecare zi cu Ponta inseamna o zi de scufundare pentru PSD

Senatorul Mircea Geoana, exclus recent din PSD, a declarat, miercuri seara, la B1 TV, ca Victor Ponta nu ar trebui sa se agate de functia de premier si nici de cea de lider al social-democratilor.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 11:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )