Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: Basescu a convocat CSAT pentru joi. Privatizarea Oltchim ar putea fi pe ordinea de zi

Antena3 Antena3,
Surse: Basescu a convocat CSAT pentru joi. Privatizarea Oltchim ar putea fi pe ordinea de zi

O reuniune a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii a fost convocata pentru joi, 27 septembrie, pentru a se discuta achizitia de catre MApN a avioanelor multirol, iar pe ordinea de zi ar putea fi inclus si. continuă pe Antena3

Remus Vulpescu: Conservatorismul, inertia, indecizia sunt motivele pentru care privatizarea ...

Seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, a declarat vineri, prezent la Ministerul Economiei pentru anuntarea castigatorului licitatiei pentru privatizarea Oltchim ca motivele pentru care procedura a fost atat de mult timp intarziata sunt conservatorismul, inertia si indecizia. Acesta privatizare are o poveste lunga, a inceput 2001 . Conservatorismul, inertia, indecizia, unele mize personale, economice , politice sunt motivele pentru .

Privatizarea Oltchim nu figureaza pe ordinea de zi a CSAT, nu exista nicio solicitare a guvernului in acest sens - Administratia Prezidentiala

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in Consiliul Suprem de Aparare a Tarii si nici nu a fost inclus pe ordinea de sedinta de joi, 27 septembrie, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, precizeaza Administratia Prezidentiala, intr-un comunicat.

Presedintia: Privatizarea Oltchim nu e inclusa pe agenda CSAT, neexistand solicitare a ...

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens, informeaza Presedintia, potrivit Mediafax. Referitor la informatia transmisa de mass-media luni, 24 septembrie 2012, privind trecerea pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) a subiectului privatizarii Oltchim, Administratia Prezidentiala face .

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT

Privatizarea Oltchim nu a facut obiectul niciunei analize in CSAT si nu a fost inclusa pe ordinea de sedinta a viitoarei reuniuni a Consiliului, neexistand nicio solicitare a Guvernului in acest sens.

TOATE ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim au fost ACCCEPTATE.

Ofertele depuse de PCC-SE, Aisa Invest, S. Chimcomplex si de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, transmite Realitatea TV. Aceste oferte au fost prezentate de seful Oficiului Participatiilor Statului si Privatizarii in Industrie OPSPI), Remus Vulpescu, joi dimineata, intr-o conferinta organizata la Ministerul Economiei, principalii investitori interesati de privatizarea combinatului Oltchim. Licitatia pentru a stabili noul proprietar al Oltchim va avea loc la ora .

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: COMISIA s-a retras pentru ANALIZAREA OFERTELOR. ...

13:50 - Comisia se retrage pentru a analiza ofertele depuse pentru privatizarea Oltchim. 13:45 - Oferta firmei Aisa, a omului de afaceri Stefan Vuza, pentru actiunile detinute de Ministerul Economiei este de 30 milioane de lei, potrivit Realitatea. net. 13:40 - Oferta Chimcomplex, pentru cumpararea individuala a pachetului de actiuni, este de 18. 097,6 lei. Pentru cumparare in bloc, oferta este de 221. 597,6 lei. 13:30 - Oferta PCC pentru actiunile Ministerului Economiei la Oltchim .

PRIVATIZAREA OLTCHIM, aproape de FINAL: TOATE ofertele depuse au fost ACCCEPTATE. ...

Ofertele depuse de PCC-SE, Aisa Invest, S. Chimcomplex si de Dan Diaconescu pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, transmite Realitatea TV. Compania PCC, actionar minoritar al Oltchim, a depus oferta atat pentru cumpararea actiunilor detinute de Ministerul Economiei la Oltchim, cat si pentru preluarea creantelor AVAS si Electrica asupra combinatului chimic, evaluate la 410 milioane de euro, scrie Mediafax. Omul de afaceri Stefan Vuza a depus doua oferte pentru achizitia actiunilor .

Privatizarea Oltchim: Toate cele 4 oferte depuse de investitori au fost acceptate la licitatie

Toate cele 4 oferte primite de OPSPI pentru privatizarea Oltchim au fost acceptate, urmand ca licitatia cu strigare sa aiba loc vineri, la ora 12:00. Ofertantii combinatului Oltchim Ramnicu Valcea au fost.

Victor Ponta: De astazi, circul trebuie sa inceteze. Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim

Dan Diaconescu nu a avut niciodata banii pentru privatizarea Oltchim, a declarat luni premierul Victor Ponta, care a spus ca de astazi circul trebuie sa inceteze iar guvernul are obligatia sa reporneasca procesul de vanzare pentru a realiza o privatizare de succes la inceputul anului viitor.

Varujan Vosganian despre privatizarea Oltchim: O farsa, cea mai trista dovada ca Romania nu are o politica industriala

Privatizarea Oltchim a fost criticata dur chiar din interiorul USL. Liberalul Varujan Vosganian scrie pe blogul sau ca Executivul ar fi trebuit sa ia toate masurile pentru a evita situatia in care combinatul.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2316 seconds )