Libnet.ro
UNICEF

01:05

Surse: CSAT nu a luat o decizie in privinta sefului STS

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Surse: CSAT nu a luat o decizie in privinta sefului STS

Sedinta CSAT in care se discuta despre accidentul aviatic din Apuseni a inceput, in aceasta dupa-amiaza, la Palatul Cotroceni. --- * Update 17:30 Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) nu a luat o decizie in privinta sefului STS, Marcel Opris, potrivit surselor de presa. continuă pe Ziarul Bursa

CSAT decide astazi soarta sefului STS. Ponta si Opris prezinta rapoartele accidentului din Apuseni

Premierul Victor Ponta si seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), Marcel Opris, prezinta astazi, in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii, rapoartele institutiilor pe care le conduc cu privire la modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din Muntii Apuseni.

A inceput sedinta CSAT in care se decide soarta sefului STS

Consiliului Suprem de Aparare a Tarii s-a reunit duminica, la ora 16. 00, in prima sedinta din 2014, pe ordinea de zi aflandu-se rapoartele Executivului si Serviciului de Telecomunicatii Speciale cu privire la.

Soarta sefului STS, duminica in CSAT: Ponta si Opris prezinta rapoarte despre accidentul ...

Premierul Victor Ponta si seful STS, Marcel Opris, prezinta duminica, in sedinta CSAT, in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului Serviciului, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind cu modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie. Consiliului Suprem de Aparare a Tarii se reuneste, duminica, de la ora 16. 00, in prima sedinta din 2014, pe ordinea de zi aflandu-se rapoartele Executivului si Serviciului de Telecomunicatii Speciale .

Soarta sefului STS, discutata maine in CSAT

Premierul Victor Ponta si seful Serviciului de Telecomunicatii Speciale STS), Marcel Opris, prezinta maine, in sedinta Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), in contextul in care seful Guvernului a cerut demiterea directorului STS, rapoartele institutiilor pe care le conduc privind modul in care s-a actionat in cazul accidentului aviatic din 20 ianuarie.

Proteste la Palatul Cotroceni. Oamenii cer demisia sefului STS

Mai multi oameni protesteaza in fata Palatului Cotroceni, cu cateva minute inainte de inceperea sedintei CSAT. Oamenii cer demisia generalului Marcel OprisPremierul Victor Ponta si seful STS, Marce.

Mircea Diaconu: Demiterea sefului STS ar fi transmis un semnal foarte rau soldatilor lui Basescu

Maestrul Mircea Diaconu a fost invitatul realizatorului Radu Tudor, in emisiunea Punctul de intalnire, de duminica seara. Diaconu a explicat ca STS este un serviciu secret din ratiuni pe care nu le-a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,23 seconds )