Libnet.ro
UNICEF

07:15

Surse: Cutiile negre ale avionului Blue Air, care a ratat aterizarea, ar putea fi decodate in Franta

România Liberă România Liberă,
Surse: Cutiile negre ale avionului Blue Air, care a ratat aterizarea, ar putea fi decodate in Franta

Cutiile negre ale avionului Blue Air care a ratat, joi, aterizarea pe pista Aeroportului International Avram Iancu din Cluj ar putea fi decodificate intr-un laborator specializat din Franta, potrivit unor surse din domeniul sigurantei aviatiei. continuă pe România Liberă

CIAS: Cutiile negre ale avionului Blue Air, la decodificare in Franta; incidentul e incadrat ca grav

Cutiile negre ale avionului Blue Air care a iesit de pe pista, joi, la aterizarea pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj vor ajunge in Franta, pentru a fi decodificate, iar apoi CIAS va emite un raport care va fi facut public, incidentul fiind.

Cluj: Cutiile negre ale avionului care a ratat aterizarea vor fi duse pentru decodificare in Franta

Cutiile negre ale avionului Blue Air care a ratat, joi, aterizarea pe pista Aeroportului International Avram Iancu din Cluj-Napoca urmeaza sa fie duse pentru decodificare la un laborator specializat din Franta, au declarat, sambata, pentru Agerpres, surse din domeniul sigurantei aviatiei.

Cutiile negre ale avionului care a iesit de pe pista la Cluj-Napoca vor fi studiate in Franta. Cazul e incadrat ca grav

Cutiile negre ale avionului Blue Air care a iesit de pe pista, joi, la aterizarea pe Aeroportul Avram Iancu din Cluj vor ajunge in Franta, pentru a fi decodificate, iar apoi CIAS va emite un raport care va fi facut public, incidentul fiind incadrat ca unul grav.

Dialogul intre turnul de control al aeroportului Cluj si comandantul avionului Blue Air care a ratat aterizarea

Digi24 a prezentat un fragment din dialogul purtat joidimineata intre pilotul avionului Boeing 737 care a iesit de pe pista la aterizarea pe aeroportul din Cluj-Napoca si turnul de control, imediat dupa producerea incidentului. Din discutie se intelege ca initial operatorul din turnul de control nu intelege ce s-a intamplat, interpretand din informatia transmisa de pilot ca totul s-a desfasurat cum trebuie, dupa care constietizeaza ca sunt probleme si trimite ajutor.

Cutiile negre ale avionului de la Cluj vor fi duse pentru decodificare in Franta

Cutiile negre ale avionului Blue Air care a ratat, joi, aterizarea pe pista Aeroportului International Avram Iancu urmeaza sa fie duse pentru decodificare la un laborator specializat din Franta, au declarat,.

Declaratii contradictorii ale autoritatilor si intrebarile fara raspuns in cazul avionului Blue Air care a ratat aterizarea la Cluj

Doua anchete au fost demarate la Cluj dupa ce ieri un avion al companiei Blue Air a ratat aterizarea. Una este efectuata de Parchetul de pe langa Curtea de Apel Cluj, iar cealalta este a Centrului de Investigatii si Analiza pentru Siguranta Aviatiei Civile CIAS). Joi au avut loc audieri. Tot joi seara, aeronava care a iesit de pe pista s-a intors la Bucuresti.

Ministerul Transporturilor a inceput ANCHETA asupra incidentului avionului Blue Air de la Cluj

O comisie a Ministerului Transporturilor se afla la aeroportul din Cluj pentru a cerceta incidentul de joi, cand o aeronava a ratat aterizarea.

Comunicatul Blue Air, dupa incidentul aviatic de la Cluj: Avionul a aterizat in conditii meteo dificile

Aterizarea avionului Blue Air, care a iesit cu 5-10 metri in afara pistei aeroportului din Cluj-Napoca, a avut loc in conditii meteo dificile, cu ninsoare si zapada depusa pe suprafata pistei, dar in limitele.

Blue Air: Avionul de la Cluj a aterizat in conditii meteo dificile, cu zapada depusa pe pista

Aterizarea avionului Blue Air care a iesit cu circa 10 metri in afara pistei aeroportului din Cluj-Napoca a avut loc in conditii meteo dificile, cu ninsoare si zapada depusa pe suprafata pistei, dar in limitele admise pentru operare, a anuntat compania.

Romatsa, dupa incidentul de pe aeroportul din Cluj: Pilotii Blue Air stiau ca aterizeaza pe pista cu zapada. Nu avem atributii privind curatarea pistei

Controlorii de trafic aerian au informat pilotii avionului Blue Air cu cateva minute inainte de aterizarea la Cluj, cu datele furnizate de aeroport, ca pista este acoperita cu zapada umeda si are un coeficient de franare mediu, a afirmat joi reprezentantii Administratiei Romane a Serviciilor de Trafic Aerian - ROMATSA, potrivit Mediafax.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )