Libnet.ro
UNICEF

11:15

SURSE Klaus Iohannis va promulga pensiile speciale ale parlamentarilor

Adevărul Adevărul,
SURSE Klaus Iohannis va promulga pensiile speciale ale parlamentarilor

Presedintele Klaus Iohannis va promulga legea prin care parlamentarii si-au acordat pensii speciale, potrivit unor surse oficiale din Admnistratia Prezidentiala. Singura cale de atac a presedintelui ramanea sesizarea Curtii Constitutionale CCR), insa Iohannis considera ca nu are temei pentru a merge cu legea in fata judecatorilor constitutionalisti. continuă pe Adevărul

Legea pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost adoptata de plen

Senatorii si deputatii au adoptat, marti, proiectul de lege privind pensiile speciale ale parlamentarilor, in urma reexaminarii cerute de Klaus Iohannis, astfel incat acestia vor beneficia de pensie doar daca nu sunt realesi si au incheiat cel putin un mandat complet de parlamentar, informeaza Mediafax.

Surse: Klaus Iohannis isi va petrece sarbatorile de iarna in Florida, alaturi de sotia sa

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, va pleca pentru cateva zile, in perioada sarbatorilor de iarna, in Florida, Statele Unite, alaturi de sotia, Carmen Iohannis, potrivit unor surse prezidentiale.

UPDATE: Parlamentarii si-au votat pensiile speciale. Si alesii locali ar putea avea pensii de pana la 6000 de lei

Proiectul legii pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost adoptat, marti, Parlament, ca urmare a reexaminarii cerute de presedintele Klaus Iohannis, astfel incat ei sa beneficieze de pensie doar daca nu sunt realesi si au incheiat cel putin un mandat complet de parlamentar. Mai mult, alesii locali ar putea beneficia de pensii de pana la 6000 de lei.

Legea pensiilor speciale ale alesilor, adoptata de Parlament

Proiectul legii pensiilor speciale ale parlamentarilor a fost adoptat, marti, Parlament, ca urmare a reexaminarii cerute de presedintele Klaus Iohannis, astfel incat ei sa beneficieze de pensie doar daca nu sunt realesi si au incheiat cel putin un mandat complet de parlamentar.

Andon: Ovatiile de la finalul votului pentru pensiile speciale arata calitatea slaba a alesilor

Avocatul Sergiu Andon a spus, marti seara in emisiunea La ordinea zilei, ca ovatiile parlamentarilor de la finalul votului pentru pensiile speciale arata adevarata fata si adevaratul nivel de.

Premiul Ciolos ataca pensiile nesimtite ale alesilor

Din punctul meu de vedere pensiile speciale nu sunt o modalitate de a rezolva problema veniturilor pensionarilor. in rest, Parlamentul este suveran, este cel ales de romani si nu cred ca Parlamentul trebuie sa.

Klaus Iohannis trimite Legea darii in plata inapoi in Parlament (surse)

Klaus Iohannis trimite spre reexaminare legea darii in plata, sustin surse din Administratia Prezidentiala, anunta Alessandra Stoicescu, la 100 de minute.

Asociatia pentru Implementarea Democratiei a sesizat CNCD privind pensiile speciale pentru parlamentarii. Legea ar putea ajunge si la CCR

Asociatia pentru Implementarea Democratiei AID) a sesizat astazi Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii CNCD), in urma adoptarii in Parlamentul Romaniei a Legii privind pensiile speciale pentru parlamentari. AID considera acest act o sfidare la adresa cetatenilor Romaniei, dar mai presus de orice o incalcare a drepturilor omului si un act de discriminare, prin tratamentul diferentiat aplicat cetatenilor Romaniei.

Alina Gorghiu: Parlamentarii PSD care au votat pensiile speciale submineaza increderea in Parlament

Copresedintele PNL Alina Gorghiu sustine ca parlamentarii PSD care au votat pensiile speciale submineaza increderea in Parlament si ii acuza ca abuzeaza de functii si influenta. potrivit unui mesaj de pe pagina sa de Facebook.

Klaus Iohannis: Cristian Busoi este un candidat bun pentru Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis considera ca liberalul Cristian Busoi este un candidat bun pentru Primaria Capitalei, au declarat surse oficiale din Admnistratia Prezidentiala. Totodata, in opinia lui Iohannis, procesul de fuziune intre PDL si PNL a decurs neasteptat de greu.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )