Libnet.ro
UNICEF

01:05

Klaus Iohannis trimite Legea darii in plata inapoi in Parlament (surse)

Antena3 Antena3,
Klaus Iohannis trimite Legea darii in plata inapoi in Parlament (surse)

Klaus Iohannis trimite spre reexaminare legea darii in plata, sustin surse din Administratia Prezidentiala, anunta Alessandra Stoicescu, la 100 de minute. continuă pe Antena3

Nu pornesc de la premiza ca este perfecta; astept pozitia presedintelui Iohannis

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, luni seara, cu privire la legea darii in plata ca este o nevoie sociala care trebuia reglementata si ca principiul care a stat la baza acesteia este unul sanatos, adaugand ca asteapta sa vada pozitia presedintelui Klaus Iohannis.

BNR avertizeaza: Legea darii in plata anuleaza garantia statului in cazul Prima Casa

Programul Prima Casa nu va mai exista in practica daca Lege darii in plata apare in forma actuala, avand in vedere ca, potrivit Legii, garantia statului, odata cu celelalte garantii, este stinsa de .

Misiune imposibila in scandalul ciobanilor: Dragnea ii cere lui Klaus Iohannis sa reexamineze proiectul care reglementeaza numarul de caini la stani, desi presedintele a facut deja asta, in aprilie

Liviu Dragnea ii cere presedintelui Klaus Iohannis sa trimita spre reexaminare proiectul de lege privind modificarea Legii Vanatorii, neglijand faptul ca seful statului nu mai poate face acest lucru, deoarece a formulat deja o cerere de reexaminare, in 16 aprilie. Mai mult, legea a fost deja promulgata, asa ca nu poate face obiectul unei reexaminari. UPDATE Dragnea a revenit si a cerut grupurilor parlamentare ale PSD sa modifice urgent legea.

Un an cu Klaus Iohannis presedinte. Cum arata Romania lucrului bine facut

La un an de zile dupa ce a devenit presedinte, Klaus Iohannis a bifat principalele solicitari ale propriului electorat: inlocuirea lui Victor Ponta din functia de premier si promulgarea legii votului prin corespondenta. insa, schimbarea premierului nu a fost rodul actiunilor sefului statului, ci al manifestatiilor de strada. in schimb, sprijinul opiniei publice nu a fost suficient in cazurile care nu au depins direct de Iohannis. Noua legea a votului prin corespondenta are numeroase lipsuri, iar promisiunea ca parlamentarii nu vor mai face scut in fata colegilor cu probleme penale a fost realizata doar partial.

Klaus Iohannis: Cristian Busoi este un candidat bun pentru Primaria Capitalei

Presedintele Klaus Iohannis considera ca liberalul Cristian Busoi este un candidat bun pentru Primaria Capitalei, au declarat surse oficiale din Admnistratia Prezidentiala. Totodata, in opinia lui Iohannis, procesul de fuziune intre PDL si PNL a decurs neasteptat de greu.

Ce a mai ramas ardelenesc din Klaus Iohannis

Unul din lucrurile care i se reproseaza lui Klaus Iohannis, la un an de mandat, este o chestiune ce tine de atitudine: pai, cum ba, Klause, in loc sa dai cu Ponta de toti peretii, tu ii cereai demisia si apoi il asigurai ca veti colabora institutional? .

Klaus Iohannis, mesaj pe Facebook la 26 de ani de la protestele timisorenilor

Klaus Iohannis a postat un mesaj pe Facebook, la implinirea a 26 de ani de la inceputul protestelor din Timisoara care au dus la caderea dictaturii comuniste, in care precizeaza faptul ca romanilor care s-au.

Klaus Iohannis, la un an de mandat: Romania s-a aflat intr-o oarecare izolare in anii anteriori pe plan extern

In discursul sustinut la un an de mandat, presedintele Klaus Iohannis a spus ca Romania s-a aflat intr-o oarecare izolare pe plan extern. Exponentul politicii externe este presedintele Romaniei, iar in fruntea statului s-a aflat in ultimii zece ani Traian Basescu.

Klaus Iohannis, mesaj important pentru romani

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a declarat, miercuri, ca a dorit ca 2015 sa fie anul recastigarii normalitatii. Prima mea promisiune a fost un alt fel de face politica. Fara scandal, cu.

Klaus Iohannis, discurs in plenul Parlamentului: Coruptia ucide! Este timpul schimbarii!

Presedintele Klaus Iohannis sustine un discurs in fata camerelor reunite ale Parlamentului.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )