Libnet.ro
UNICEF

15:00

Surse: Razvan Murgeanu, fost consilier al lui Traian Basescu, audiat la DNA in calitate de suspect

România Liberă România Liberă,
Surse: Razvan Murgeanu, fost consilier al lui Traian Basescu, audiat la DNA in calitate de suspect

Un fost consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, a fost audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind suspectat intr-un dosar de coruptie. continuă pe România Liberă

Razvan Murgeanu, fost consilier al lui Traian Basescu, arestat preventiv

Un fost consilier al lui Traian Basescu, Razvan Murgeanu, a fost audiat, marti, la Directia Nationala Anticoruptie DNA), fiind suspectat intr-un dosar de coruptie.

Razvan Murgeanu, la DNA

Razvan Murgeanu, fost consilier al presedintelui Traian Basescu, s-a prezentat astazi la sediul Directiei Nationale Anticoruptie.

Traian Basescu, la B1 TV: E prea mult sa fiu acuzat ca stiu de moartea lui Codrut Marta. O dau in judecata pe Alina Magureanu

Traian Basescu a declarat telefonic, luni seara, la B1 TV, ca o va da in judecata pe Alina Magureanu, fosta nora a lui Virgil Magureanu, care declarase anterior la Romania TV ca Traian Basescu stia ca fostul sef de cabinet al lui Sorin Blejnar, Codrut Marta, a fost omorat si ingropat in padure de Dragos Dobrescu si Elan Schwartzenberg. E prea mult deja sa arunci cu astfel de calomnii si sa sutii ca seful unui stat stia de o crima si o tainuia. Cu siguranta o voi da in judecata pe Alina Magureanu, a declarat Basescu.

Traian Basescu raspunde acuzatiilor lansate de fosta nora a lui Virgil Magureanu

Traian Basescu a raspuns luni, la B1 TV, acuzatiilor lansate de fost nora a sefului SRI Virgil Magureanu, care a declarat ca fostul presedinte stia despre moartea lui Codrut Marta.

Traian Basescu, mesaj cu subinteles despre interceptari

Fostul presedinte Traian Basescu a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj ilustrat cu o poza, in care sustine ca Libertatea exista doar atat timp cat securitatea este tinuta sub control. Postarea a fost sharuita la scurt timp si de Elena Udrea.

Traian Basescu ameninta cu judecata, dupa denuntul-bomba facut de Alina Magureanu

Traian Basescu a declarat telefonic, luni seara, la B1 TV, ca o va da in judecata pe Alina Magureanu, fosta nora a lui Virgil Magureanu, care declarase anterior la Romania TV ca Traian Basescu stia ca fostul sef de.

Adevarul Live, ora 12.00: Ionut Stroe, despre strategia PNL de invinge PSD in Bucuresti. Ce rol va juca Traian Basescu

Purtatorul de cuvant al PNL, Ionut Stroe, vorbeste, la Adevarul Live, incepand cu ora 12. 00, despre alegerile pentru Primaria Capitalei, unde exista pericolul ca partidele de dreapta sa-si imparta voturile, iar PSD sa iasa castigator. E posibila o alianta cu Traian Basescu? Poarta PNL negocieri cu Nicusor Dan? Iata doar doua intrebari la care va raspunde Ionut Stroe.

Imaginea postata de Traian Basescu pe Facebook - FOTO

Fostul presedinte Traian Basescu, care a criticat ordonanta de urgenta privind interceptarile, a revenit luni seara cu un mesaj pe aceasta tema. Libertatea exista doar atat timp cat.

Elena Udrea si Traian Basescu la botezul copilului unui politician al Miscarii Populare, in Cluj

Deputatul Elena Udrea si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, au participat azi la botezul unuia dintre fiii presedintelui filialei MP Cluj, Adrian Gurzau, consemneaza Agerpres.

Traian Basescu despre OUG privind interceptarile: Un ghiveci al ambitiilor

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii al sefilor institutiilor de forta ale statului, considera fostul presedinte Traian Basescu, criticand OUG adoptata vineri de Guvern pentru ca s-a ajuns la un numar mult.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )