Libnet.ro
UNICEF

14:30

Elena Udrea si Traian Basescu la botezul copilului unui politician al Miscarii Populare, in Cluj

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea si Traian Basescu la botezul copilului unui politician al Miscarii Populare, in Cluj

Deputatul Elena Udrea si presedintele Miscarii Populare, Traian Basescu, au participat azi la botezul unuia dintre fiii presedintelui filialei MP Cluj, Adrian Gurzau, consemneaza Agerpres. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, nasa de botez. Pe cine a crestinat fosta blonda de la Cotroceni si ce cadouri i-a facut copilului. Vezi FOTO

Elena Udrea si Traian Basescu au reluat cumetriile. Fosta blonda de la Cotroceni este nasa de botez, sambata, pentru copilul unui fost PDL-ist. Elena Udrea l-a botezat pe cel de-al doilea copil al lui.

Cozmin Gusa: Basescu este de acord cu decizia CCR pentru ca Elena Udrea are de suferit de pe urma interceptarilor

Consultantul politic Cozmin Gusa a aratat, la Realitatea TV, ca decizia Curtii Constitutionale Romane CCR) prin care SRI nu mai poate face interceptari in dosare de coruptie este una cu care Traian Basescu este de acord, din pricina faptului ca una dintre femeile apropiate dansului, Elena Udrea, are de suferit si oameni apropiati dansului au de suferit de pe urma implicarii SRI in anchetele oamenilor legii.

Cum s-a enervat Traian Basescu de la o intrebare nevinovata

Fostul presedinte a fost intrebat de jurnalistii de la Cancan daca a sunat-o pe Elena Udrea de 8 martie. Culmea este ca fostul sef de stat s-a aratat vizibil deranjat si a dat un raspuns in care s-a.

Elena Udrea saluta decizia CCR privind interceptarile

Incriminata de probele obtinute in urma interceptarilor in dosarele Microsoft si Gala Bute, Elena Udrea a tinut sa salute decizia Curtii Constitutionale care pune in afara legii interceptarile facute de SRI in dosarele penale.

Decizia CCR o va salva pe Elena Udrea de puscarie?

Elena Udrea ar putea beneficia de pe urma deciziei CCR de anulare a interceptarilor realizate cu suportul tehnic al SRI in dosarul Microsoft in care este acuzata de spalare de bani si fals in declaratii de avere.

Traian Basescu despre OUG privind interceptarile: Un ghiveci al ambitiilor

Centrul National de Interceptare a Comunicatiilor a devenit un ghiveci de ambitii al sefilor institutiilor de forta ale statului, considera fostul presedinte Traian Basescu, criticand OUG adoptata vineri de Guvern pentru ca s-a ajuns la un numar mult.

Traian Basescu: Nu vreau tara invadata de islamisti din Siria

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, vineri, la Constanta, ca nu vrea sa vada Romania invadata de islamisti din Siria si nu crede ca tara noastra sau Europa s-ar putea intoarce catre o astfel de cultura.

Traian Basescu, la Constanta natala: Singurul oras care a dat de doua ori primar general al Capitalei si de doua ori presedinte al Romaniei

Traian Basescu a venit vineri, 11 martie, la Constanta, pentru a lansa candidatii pentru alagerile locale, in special pe cel pentru Primaria Constantei - Claudiu Palaz. La festivitatea de la Casa de Cultura, liderul Miscarii Populare, a subliniat rolul si importanta alegerilor locale.

Cum a ajuns Traian Basescu sa dea dreptate Antena 3

Traian Basescu da dreptate Antena 3 in cazul Mariana Rarinca. Fostul presedinte spune ca Livia Stanciu si Laura Codruta Kovesi au comis un abuz, deoarece nu le-a placut o decizie a instantei, aceea de.

Traian Basescu, solutie la problema interceptarilor: externalizarea platformei de ascultare detinuta de SRI

Traian Basescu a declarat, joi seara, la Romania TV ca, in opinia sa cea mai buna solutie in problema interceptarilor telefonice facute de SRI si folosite in dosare care au fost declarate neconstitutionale ar fi externalizarea platformei de ascultare detinuta in prezent de Serviciul Roman de Informatii si acordarea de acces la aceasta tuturor organelor de cercetare penala, conform unor reguli stabilite de Ministerul Justitiei.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )