Libnet.ro
UNICEF

16:00

Surse: Sedinta CSAT, joi, la Palatul Cotroceni. Victor Ponta, aflat in concediu, va lipsi de la reuniune

B1 B1,
Surse: Sedinta CSAT, joi, la Palatul Cotroceni. Victor Ponta, aflat in concediu, va lipsi de la reuniune

Joi va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la Palatul Cotroceni, potrivit unor surse citate de B1 TV. La ora transmiterii acestei stiri, inca nu a fost facut un anunt oficial din. continuă pe B1

Sedinta CSAT, joi, la Palatul Cotroceni. Victor Ponta, aflat in concediu, va lipsi de la reuniune

Joi va avea loc o sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), la Palatul Cotroceni, potrivit unui anunt al Administratiei Prezidentiale. Potrivit sursei citate, sedinta va incepe la ora.

Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

Presedintele Klaus Iohannis a convocat pentru joi o sedinta CSAT, la doua zile dupa ce premierul Victor Ponta a plecat in concediu. Ordinea de zi a CSAT de maine este secretizata, iar ministrii membri ai CSAT.

Presedintia confirma: Klaus Iohannis a convocat sedinta CSAT dupa plecarea lui Victor Ponta din tara

UPDATE - Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT) se reuneste in sedinta, joi, la ora 14. 00, a anuntat Administratia Prezidentiala. Temele aflate pe agenda sedintei CSAT nu au fost inca.

Joi va avea loc o noua sedinta CSAT

Miercuri, la ora 14. 00, va avea loc, la Palatul Cotroceni, o noua sedinta a Consiliului Suprem de Aparare a Tarii CSAT), informeaza Administratia Prezidentiala.

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului.

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Victor Ponta a discutat astazi cu Duane Butcher

Premierul Victor Ponta l-a primit la Palatul Victoria pe Duane Butcher, fostul insarcinat cu afaceri al Ambasadei SUA la Bucuresti. in conditiile in care Dean Thompson este in concediu, oficialii americani l-au.

Victor Ponta: Nu mai candidez in 2016 sa fiu premier. Sunt colegi in coalitie care pot sa conduca Guvernul

Victor Ponta a declarat, luni, ca nu va mai candida in 2016 pentru functia de premier, explicand ca are multi colegi in coalitia de guvernare care ii pot lua locul la Palatul Victoria. Nu mai candidez in 2016.

Victor Ponta, fara carje la sedinta PSD: De acum pot sa merg mai usor

Premierul Victor Ponta a venit, luni, la sedinta BPN al PSD fara carje. Seful Executivului le-a spus jurnalistilor ca de cum poate merge mai usor. Mi s-a luat o greutate de pe umeri. De acum pot sa merg mai.

Victor Ponta, despre rectificarea bugetara: Pentru Administratia Prezidentiala, 10 milioane de lei in plus, atat cat au cerut. Presedintele tarii trebuie sa faca deplasari si trebuie sa aiba bani sa le faca (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a declarat, marti, inainte de sedinta de Guvern, ca, la rectificarea bugetara, a dat 10 milioane de lei in plus Administratiei Prezidentiale, asa cum a cerut. Pentru Administratia.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2351 seconds )