Libnet.ro
UNICEF

18:30

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

Antena3 Antena3,
Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are. continuă pe Antena3

Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Catalin Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Este un om care are sprijinul unui partid mare, a mai pus copresedintele PNL.

Ce spune Alina Gorghiu despre ruperea USL

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca atat Victor Ponta cat si Crin Antonescu au avut de pierdut in urma ruperii USL.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi: Victor Ponta este o tinta a celor care doresc sa il inlature de la Guvern si din PSD, insa adevarata lupta este cea cu baronii din partid (VIDEO)

Analistul politic Alina Mungiu-Pippidi a declarat, sambata, ca premierul Victor Ponta s-a transformat intr-o tinta a celor care doresc sa il vada inlaturat de la Guvern, dar si din PSD, insa adevarata.

Vasile Blaga a implinit 59 de ani. Alina Gorghiu: ii doresc la multi ani colegului si prietenului meu politic. Experienta si energia lui vor ajuta in continuare noul PNL

Copresedintele PNL Alina Gorghiu i-a transmis un mesaj colegului sau de partid, copresedintele PNL Vasile Blaga, cu ocazia zile sale de nastere. Gorghiu a spus ca este convinsa ca experienta si energia lui.

Alina Gorghiu, la Subiectiv: Un Cod fiscal, ca sa poata deveni realitate, trebuie sa fie sustenabil

Copresedintele PNL Alina Gorghiu a fost invitata, marti seara, la emisiunea Subiectiv, pentru a discuta pe marginea celor mai importate subiecte politice si economice ale momentului. Iata cele mai importante.

Alina Gorghiu: Vasile Blaga a reusit sa-mi castige respectul

Vasile Blaga este un om foarte organizat, care a reusit sa-mi castige respectul, a declarat copresedintele PNL, Alina Gorghiu in cadrul unui interviu acordat in emisiunea Subiectiv. Reusim sa ne completam.

Alina Gorghiu: Domnul Emil Boc este unul dintre membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid

Domnul Emil Boc este unul din membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid. ) Vom vedea ce decide viitorul despre domnia sa, a declarat Alina Gorghiu, invitata in emisiunea Subiectiv de la.

Alina Gorghiu: PNL vrea consultari pe teme economice. Este necesar ca toti oamenii politici sa ofere un alt tip de discurs si o alta maniera de actiune (VIDEO)

Alina Gorghiu a declarat luni, in cadrul unei conferinte de presa ca PNL doreste consultari cu toate partidele pe Codul Fiscal, dar si teme economice, pentru a actiona astfel in interesul Romaniei, informeaza.

Alina Gorghiu: PNL are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a afirmat in fata liberalilor din Ialomita ca partidul are ca obiectiv strategic sustinerea clasei de mijloc in agricultura. Deasemenea, Gorghiu a subliniat faptul ca PNL con.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2091 seconds )