Libnet.ro
UNICEF

19:00

Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Adevărul Adevărul,
Alina Gorghiu: Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea nu a apucat sa-si faca toate jocurile in interiorul PSD

Copresedintele PNL, Alina Gorghiu, a declarat, marti seara, in cadrul unui interviu acordat postulului ANtena 3, ca prim-ministrul Victor Ponta reuseste sa-si mentina functia de sef al Guvernului din simplul motiv ca Liviu Dragnea, noul presedinte interminar al PSD, nu a reusit sa puna la punct, pentru moment, planul de inlaturare al colegului sau de partid din fruntea Executivului. continuă pe Adevărul

Alina Gorghiu: PSD va trebui sa renunte la Victor Ponta

In acest moment, Victor Ponta mai este la Palatul Victoria pentru ca Liviu Dragnea se intampla ca nu si-a facut toate jocurile in interiorul PSD, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Nu are.

Alina Gorghiu: Domnul Emil Boc este unul dintre membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid

Domnul Emil Boc este unul din membrii PNL, nu tin minte sa-si fi dat demisia din partid. ) Vom vedea ce decide viitorul despre domnia sa, a declarat Alina Gorghiu, invitata in emisiunea Subiectiv de la.

Alina Gorghiu: Domnul Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta

Catalin Predoiu este, in orice secunda, un premier mai bun decat Victor Ponta, a declarat Alina Gorghiu in emisiunea Subiectiv. Este un om care are sprijinul unui partid mare, a mai pus copresedintele PNL.

Victor Ponta: Nu mai candidez in 2016 sa fiu premier. Sunt colegi in coalitie care pot sa conduca Guvernul

Victor Ponta a declarat, luni, ca nu va mai candida in 2016 pentru functia de premier, explicand ca are multi colegi in coalitia de guvernare care ii pot lua locul la Palatul Victoria. Nu mai candidez in 2016.

Turcan: Victor Ponta nu va mai apuca sa-si doneze salariul majorat, in septembrie il demitem

Premierul Victor Ponta nu va apuca sa doneze majorarea de salariu catre echipa de baschet a clubului Steaua decat timp de o luna, deoarece in septembrie il demitem, a anuntat vicepresedinta PNL Raluca Turcan pentru RFI.

Raluca Turcan (PNL): Victor Ponta nu va mai ajunge sa-si doneze salariul, in septembrie guvernarea se va schimba

Vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a criticat, miercuri, gestul premierului Victor Ponta de a-si dona diferenta de salariu primita prin faimoasa ordonanta echipei de baschet a clubului Steaua, spunand ca.

Victor Ponta o desfiinteaza pe Alina Gorghiu: E mai rea ca Udrea

Premierul Victor Ponta o ironizeaza pe Alina Gorghiu, apreciind ca sefa PNL este o enigma pentru el si ca o comparatie intre aceasta si Elena Udrea este nedreapta pentru cea din urma, scrie ziare. com. Alina Gorghiu,.

Alina Gorghiu: Am fost amica si cu Victor Ponta. Din nefericire, dezamagirea a fost foarte mare (VIDEO)

Copresedintelui PNL, Alina Gorghiu, sustine ca a trecut de la amicitie la dusmanie cu Victor Ponta. Gorghiu a declarat, in cadrul unui interviu televizat, ca a fost amica premierului in perioada USL. Am fost.

Ce spune Alina Gorghiu despre ruperea USL

Co-presedintele PNL Alina Gorghiu a declarat, marti seara, ca atat Victor Ponta cat si Crin Antonescu au avut de pierdut in urma ruperii USL.

Oprea: Sunt o punte intre Palate pentru ca este nevoie de asa ceva. I-am promis lui Victor Ponta ca raman la serviciu

Vicepremierul Gabriel Oprea a declarat, miercuri, ca reprezinta o punde de legatura intre Palatul Cotrocnei si Palatul Victoria, in contextul scandalului privind majorarea salariilor pentru demnitari.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )