Libnet.ro
UNICEF

21:45

Suspendarea lui Traian Basescu, o arma cu doua taisuri. Ce ar putea CERE Basescu: Riscam sa impartim martisoare tot cu el in functie

Antena3 Antena3,
Suspendarea lui Traian Basescu, o arma cu doua taisuri. Ce ar putea CERE Basescu: Riscam sa impartim martisoare tot cu el in functie

Traian Basescu iese la atac pe tema suspendarii sale si nu uita de vechea sa obsesie. Seful statului spune ca actiunea este coordonata de Dan Voiculescu si are ca scop final gratirea omului de afaceri, care se. continuă pe Antena3

Tariceanu incepe luni sa stranga semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca luni va incepe strangerea de semnaturi pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, relateaza Mediafax. El a mentionat, la Antena 3, ca este.

VIDEO Ilie Sarbu, intrebat ce castiga cetatenii din suspendarea lui Traian Basescu: Nimic. Aici nu e vorba de cetateni

Liderul senatorilor PSD, Ilie Sarbu, a fost intrebat, luni, ce castiga cetateanul roman din suspendarea din functie a presedintelui Traian Basescu, el raspunzand: Nimic. Aici nu e vorba despre cetateni, ci despre ambitia lui Basescu, potrivit Mediafax.

Hoyt Yee, adjunctul asistentului secretarului de stat american, despre suspendarea lui Traian Basescu: E important ca liderii romani sa se concentreze pe problemele importante - economie, locuri de munca, viitorul tarii

Hoyt Yee, adjunctul asistentului secretarului de stat american Victoria Nuland, a declarat marti intr-o intilnire cu ziaristi ca e important ca dialogul politic sa se bazeze pe respect si pe intentia de a duce tara inainte in directia corecta. Intrebat cum comenteaza intentia unei a treia suspendari a lui Traian Basescu, oficialul american a spus ca ar fi nepotrivit sa comentez teme de politica interna. Hoyt Yee a adaugat insa ca e important ca liderii romani sa se concentreze pe acele teme semnificative pentru oameni: economia, joburile, securitatea, viitorul Romaniei.

SURSE: PSD nu va semna cererea pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu

SURSE: PSD nu va semna cererea pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu

Deputatul PSD Florin Iordache a recunoscut, la postul de televiziune B1, ca a avut loc ieri o discutie pe acest subiect, precizand ca nu a fost luata o decizie pentru ca nu s-au vazut care sunt incalcarile constitutionale de care presedintele tarii este acuzat.

Mihai Razvan Ungureanu: Suspendarea presedintelui ar servi intereselor conjuncturale ale lui Traian Basescu

Fostul premier Mihai Razavan Ungureanu a declarat luni seara ca o eventuala suspendare a presedintelui ar servi intereselor conjuncturale ale lui Traian Basescu, deoarece acesta ar putea sa treaca la promovarea candidatului sau, Elena Udrea.

Peter Eckstein-Kovacs: UDMR nu sustine suspendarea presedintelui Traian Basescu (VIDEO)

UDMR nu sustine suspendarea presedinteluiTraianBasescu, a declarat, luni, Peter Eckstein-Kovacs, fost consilier prezidential, pentru B1 TV. Va avea loc o declaratie oficiala a presedintelui UDMR.

Liviu Dragnea a prezentat 7 motive impotriva suspendarii lui Traian Basescu

Liviu Dragnea, vicepremier si presedinte executiv al PSD, a prezentat marti sapte motive pentru care suspendarea presedintelui Traian Basescu ar fi inoportuna din punctul de vedere al social-democratilor. Dragnea a spus totusi ca o decizie finala nu a fost luata in partid cu privire la sustinerea demersului de suspendare initiat de Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului si presedinte al PLR.

Calin Popescu-Tariceanu, despre motivele suspendarii lui Traian Basescu. Trebuie sanctionat indiferent de calendarul politic

Presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu a vorbit, in editia de duminica a emisiunii Sinteza zilei, despre motivele pentru care a initiat un nou demers pentru suspendarea lui Traian Basescu. in luna.

Traian Basescu: Suspendarea este doar o joaca de-a lui Ponta, la ordinul lui Voiculescu (VIDEO)

Presedintele Traian Basescu a declarat, marti seara, exclusiv pentru emisiunea Sub semnul intrebarii de pe B1 TV ca o noua tentativa de suspendare a sa nu ar insemna decat instabilitate politica pentru.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )