Libnet.ro
UNICEF

11:30

Liviu Dragnea a prezentat 7 motive impotriva suspendarii lui Traian Basescu

Hotnews Hotnews,
 Liviu Dragnea a prezentat 7 motive impotriva suspendarii lui Traian Basescu

Liviu Dragnea, vicepremier si presedinte executiv al PSD, a prezentat marti sapte motive pentru care suspendarea presedintelui Traian Basescu ar fi inoportuna din punctul de vedere al social-democratilor. Dragnea a spus totusi ca o decizie finala nu a fost luata in partid cu privire la sustinerea demersului de suspendare initiat de Calin Popescu Tariceanu, seful Senatului si presedinte al PLR. continuă pe Hotnews

Klaus Iohannis a depus plangere penala la DNA impotriva lui Liviu Dragnea pentru ordonanta de urgenta privind migratia primarilor

Presedintele PNL, Klaus Iohannis, a depus marti o plangere penala la Directia Nationala Anticoruptie impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea ordonantei de urgenta 55/2014 care permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile, potrivit surselor citate de Mediafax, care publica fotografia documentului.

Klaus Iohannis a depus plangere penala pe numele lui Liviu Dragnea pentru ordonanta privind migratia alesilor locali

Klaus Iohannis a depus marti o plangere penala la DNA impotriva vicepremierului Liviu Dragnea, pentru initierea OUGcare permite migratia politica a alesilor locali pentru 45 de zile. OUG care.

Liviu Dragnea: Corina Cretu va primi un portofoliu important

Vicepremierul Liviu Dragnea sustine ca reprezentata Romaniei in Comisia Europeana, Corina Cretu, va primi un portofoliu important. Dragnea a evitat sa spuna care este portofoliul negociat pentru.

Liviu Dragnea: Nu am discutat in PSD despre suspendarea presedintelui. Nu cred ca mai are rost (VIDEO)

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a afirmat marti ca in partid nu s-a discutat despre suspendarea presedintelui Traian Basescu, desi deputatul Florin Iordache a spus ca acest subiect a fost dezbatut.

Planul lui Liviu Dragnea pentru campania electorala

Presedintele executiv al PSD, Liviu Dragnea, a declarat, luni, ca nu a comis nicio infractiune la referendumul de demitere a lui Traian Basescu din 2012 si ca ce a facut in atatea campanii electorale face si acum si va face in continuare daca va ramane liber, scrie Mediafax.

INCOME: Vicepremierul Liviu Dragnea, despre proiectele convenite cu investitorii chinezi

Vicepremierul Liviu Dragnea a explicat, in exclusivitate pentru emisiunea Income, la Antena 3, care sunt proiectele convenite cu investitorii chinezi, in urma vizitei recente a delegatiei romane. Toate.

Liviu Dragnea: Sa nu creada cineva ca daca intra in PSD va primi avantaje. Nu este o perioada de mercato

Vicepremierul Liviu Dragnea, presedintele executiv al PSD, a declarat vineri, in cadrul unei conferinte de presa la Targoviste, ca primarii altor partide care vor sa vina la PSD trebuie sa stie ca nu vor primi avantaje.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )