Libnet.ro
UNICEF

11:46

Tariceanu incepe luni sa stranga semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu

B1 B1,
Tariceanu incepe luni sa stranga semnaturi pentru suspendarea lui Traian Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a anuntat ca luni va incepe strangerea de semnaturi pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu, relateaza Mediafax. El a mentionat, la Antena 3, ca este. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu: Luni incep sa strang semnaturi pentru suspendarea lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca luni va incepe strangerea de semnaturi pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu. El a precizat ca este nevoie de o treime din semnaturile tuturor parlamentarilor pentru initierea suspendarii, care este un demers al Parlamentului.

Tariceanu: Luni incep sa strang semnaturi pentru suspendarea lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a declarat, duminica, la Antena 3, ca luni va incepe strangerea de semnaturi pentru suspendarea presedintelui Traian Basescu.

Mobilizarea generala a PSD la intoarcerea Parlamentului din vacanta: Strangerea de semnaturi pentru suspendarea presedintelui Basescu si adancirea ruperii PNL

Liderul grupului senatorial al PSD, Ilie Sarbu, si-a mobilizat colegii pentru ca marti sa fie prezenti la Senat in vederea initierii suspendarii din functie a presedintelui Traian Basescu, premierul Victor Ponta urmand sa fie prezent in Legislativ, au reclamat parlamentari ai Opozitiei. Puterea incearca astfel sa rupa si mai adanc din PNL si sa isi revendice mostenirea electorala a defunctei USL prin utilizarea temei anti-Basescu. De asemenea, pe ordinile de de zi ale Senatului si ale Camerei Deputatilor au fost incluse o serie de acte normative cu potential electoral-populist.

Tariceanu strange semnaturi pentru a treia suspendare presedintelui. ACL: Nu sutinem suspendarea. Nu ne intereseaza; Si UDMR se impotriveste

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a inceput sa stranga semnaturi pentru o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu. Pentru initierea procedurii de suspendare este nevoie de o treime din semnaturile tuturor parlamentarilor.

Tariceanu strange semnaturi pentru a treia suspendare presedintelui. ACL: Nu sustinem suspendarea. Nu ne intereseaza; Si UDMR se impotriveste

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a inceput sa stranga semnaturi pentru o noua suspendare a presedintelui Traian Basescu. Pentru initierea procedurii de suspendare este nevoie de o treime din semnaturile tuturor parlamentarilor.

Cate semnaturi a reusit sa stranga ACL pentru candidatura lui Iohannis

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Brasov ca pana in prezent organizatiile PNL si PDL au strans peste 600. 000 de semnaturi de sustinere a candidatului ACL la Presedintie, Klaus Iohannis, afirmand ca pana luni vor fi centralizate peste un milion de semnaturi .

Tariceanu propune un calendar pentru suspendarea lui Basescu

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, propune intr-o scrisoare deschisa initierea procedurii de suspendare si demitere a presedintelui Traian Basescu.

Blaga: Pana acum avem peste 600.000 de semnaturi pentru Iohannis, luni vor fi peste un milion

Presedintele PDL, Vasile Blaga, a declarat, vineri, la Brasov ca pana in prezent organizatiile PNL si PDL au strans peste 600. 000 de semnaturi de sustinere a candidatului ACL la Presedintie, Klaus .

incepe scoala: 4 sfaturi pentru parintii cu copii rebeli

Mai sunt cateva zile si elevii se vor intoarce la scoala. Daca pentru unii parinti si copii este un prilej de bucurie, pentru altii este un cosmar. Parintii de copii rebeli, in special adolescenti, se.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2006 seconds )