Libnet.ro
UNICEF

17 Mai.

Suspiciune de Coronavirus in Mehedinti. Barbatul s-a intors din Italia

Adevărul Adevărul,
Suspiciune de Coronavirus in Mehedinti. Barbatul s-a intors din Italia

Un barbat in varsta de 29 de ani, din judetul Mehedinti, a fost internat astazi cu suspiciune de Coronavirus la sectia de boli infectioase a Spitalului Judetean de Urgente din Drobta Turnu Severin. Tanarul a intrat miercuri, 4 martie, in tara, intorcandu-se din Italia. continuă pe Adevărul

Adelina Pestritu, separata de copil si in autoizolare dupa ce s-a intors din Italia

La recomandarea autoritatilor, Adelina Pestritu este in autoizolare deja de mai bine de o saptamana. Nici macar pe micuta Zeny nu a mai vazut-o de cand a revenit din Italia, acolo unde a participat la prezentarea Philipp Plein din cadrul Milano Fashion Week.

Roman intors din Italia, amendat cu 10.000 de lei pentru ca nu a vrut sa stea izolat la domiciliu

Un barbat care nu a respectat masura de izolare la domiciliu pentru o perioada de 14 zile, dupa ce s-a intors in tara din Italia, a fost amendat cu 10. 000 de lei de inspectorii Directiei de Sanatate Publica Alba.

Primul caz de coronavirus in Ucraina. Pacientul infectat s-a intors din Italia si a aterizat pe un aeroport din Romania

Autoritatile din Suceava au intrat in alerta, dupa ce un cetatean din Ucraina, care ar fi tranzitat judetul, a fost diagnosticat cu coronavirus. Este primul caz de imbolnavire inregistrat pe teritoriul Ucrainei.

Romani prinsi ca nu au respectat masura autoizolarii la domiciliu dupa ce s-au intors din Lombardia

Cinci persoane din Prahova au fost descoperite ca nu au respectat masura autoizolarii la domiciliu dupa ce s-au intors din Italia.

Romani prinsi ca nu au respectat masura autoizolarii la domiciliu dupa ce s-au intors din Lombardia

Cinci persoane din Prahova au fost descoperite ca nu au respectat masura autoizolarii la domiciliu dupa ce s-au intors din Italia.

CORONAVIRUS |Un copil de un an si doua luni, internat cu suspiciune de Covid-19, la Galati. Tatal sau s-a intors recent din Italia

O noua suspiciune de coronavirus in Romania. Este vorba despre un copil de un an si doua luni din judetul Galati, al carui tata s-a intors recent din Italia. intreaga familie era in izolare la domiciliu,.

Cate persoane se aflau in autocarul cu care s-a intors din Italia barbatul diagnosticat cu coronavirus

Directia de Sanatate Publica Suceava a anuntat ca a stabilit deja traseul celui de-al saselea pacient cu coronavirus din Romania, precum si persoanele cu care a intrat in contact. Barbatul s-a intors din localitatea Brescia, Italia, unde sunt 143 de pacienti cu coronavirus.

Noi suspiciuni de Covid-19 in Romania: Un barbat de 34 de ani si un copil, ambii reveniti recent din Italia (VIDEO)

Alerta in Baia Mare! Un barbat de 34 de ani a fost transportat aseara cu izoleta de echipajul SMURD la Spitalul de Boli Infectioase din Baia Mare. Tanarul s-a intors recent din Italia pe 28 februarie, iar.

Romanca din Italia, diagnosticata cu coronavirus

O romanca din Italia a fost diagnosticata cu coronavirus, dupa ce mai multe zile la rand s-a simtit rau. Femeia are 43 de ani si locuieste in Lombardia.

Raed Arafat: Daca vom ajunge la scenariul din Italia, cazurile usoare de coronavirus vor fi tratate acasa

Secretarul de stat in Ministerul Afacerilor Interne MAI), Raed Arafat, a spus luni, la Mediafax, ca, daca se va ajunge la scenariul din Italia, acolo unde foarte multi oameni s-au infectat cu noul tip de coronavirus, in Romania pacientii care fac forme usoare ar putea fi tratati acasa.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17 Mai.

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2135 seconds )