Libnet.ro
UNICEF

15:45

Sute de persoane s-au calcat in picioare pentru burgeri gratis la deschidere unui restaurant din Bucuresti. Politia a folosit semnale sonore pentru a-i determina sa pastreze distanta (VIDEO)

B1 B1,
Sute de persoane s-au calcat in picioare pentru burgeri gratis la deschidere unui restaurant din Bucuresti. Politia a folosit semnale sonore pentru a-i determina sa pastreze distanta (VIDEO)

Sute de oamenii s-au inghesuit la un fast-food din centrul Bucurestiului, pentru burgeri gratis. Tinerii s-au calcat in picioare la coada din Capitala, pentru a profita de oferta unui restaurant de tip. continuă pe B1

VIDEO Coada de sute de oameni in fata unui fast-food din centrul Capitalei, pentru burgeri gratis Anuntul Politiei - UPDATE

Sute de oameni au stat la coada, luni, la deschiderea unui local fast-food din centrul Capitalei, pentru a prinde promotiile anuntate. Politia Capitalei a anuntat ca administratorul restaurantului a fost dus la politie, unde a fost amendat cu 10. 000 de lei, pentru incalcarea regulilor impuse in contextul pandemiei de COVID-19.

imbulzeala la burgeri gratis, in centrul Capitalei. Au intervenit jandarmii pentru pastrarea distantarii VIDEO

Sute de oameni s-au adunat, vineri, la coada, in fata unui magazin de tip fast-food din centrul Bucurestiului, care a fost recent inaugurat si ofera produse gratis. Jandarmii au intervenit pentru a se asigura ca cei prezenti respecta normele de prevenire si combatere a efectelor pandemiei.

Coada uriasa la burgeri gratis in Centrul Capitalei! Jandarmii au intervenit de urgenta

Politia si Jandarmeria au fost chemate sa intervina de urgenta la un fast food din Bucuresti, unde sute de oameni se inghesuiau sa primeasca mancare gratis. Din cauza faptului ca nu se pastra distanta sociala, au fost chemati jandarmii si politistii care au dat amenzi celor care nu au respectat regulile impuse de pandemie.

ştiri de la B1

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2304 seconds )