Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sute de sirieni au fost sanctionati pentru producerea de arme chimice

Hotnews Hotnews,
 Sute de sirieni au fost sanctionati pentru producerea de arme chimice

Departamentul Trezoreriei SUAa sanctionat 271 de angajati aiCentrului de Cercetare si Studii Stiintifice din Siria, agentie responsabila de producerea de arme chimice, anuntaSputnik International. continuă pe Hotnews

271 de sirieni au fost sanctionati pentru producerea de arme chimice

Departamentul Trezoreriei SUAa sanctionat 271 de angajati aiCentrului de Cercetare si Studii Stiintifice din Siria, agentie responsabila de producerea de arme chimice, anuntaSputnik International.

Seful Pentagonului, Jim Mattis: Siria detine arme chimice

Seful Pentagonului, James Mattis, a informat, vineri, ca Siria detine arme chimice, incalcand astfel un acord de eliminare a intregului stoc de arme pe care le detine .

James Mattis, convins ca Siria detine arme chimice

Siria detine arme chimice si incalca astfel acordul prin care s-a obligat sa le elimine, a declarat secertarul american al Aparari, James Mattis, in cursul unei vizite in Israel, transmite Reuters.

Seful Pentagonului: Nu mai avem nicio indoiala, Siria detine arme chimice

Ministrul apararii american, Jim Mattis a declarat vineri in cursul unei vizite in Israel, ca Siria detine arme chimice, astfel incalcand un acord de eliminare a intregului stoc de.

Secretarul american al Apararii: Nu exista nicio indoiala ca Siria detine arme chimice

Nu exista nicio indoiala ca regimul sirian condus de Bashar al-Assad detine arme chimice, a afirmat vineri secretarul american al Apararii, James Mattis, in timpul unei vizite in Israel, relateaza AFP.

Secretarul Apararii, James Mattis, sustine ca regimul sirian detine in continuare arme chimice

Secretarul Apararii, James Mattis, a declarat vineri dupa-amiaza ca nu exista nicio indoiala ca regimul sirian si-a pastrat o parte din armele chimice dupa semnarea acordului din 2013, care-l obliga pe presedintele Assad sa predea comunitatii internationale toate armele chimice detinute de Damasc, scrie BBC.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2033 seconds )