Libnet.ro
UNICEF

23:45

Un tablou semnat Pablo Picasso ar putea deveni CEA MAI SCUMPA opera de arta din istorie

Antena3 Antena3,
Un tablou semnat Pablo Picasso ar putea deveni CEA MAI SCUMPA opera de arta din istorie

Un tablou in ulei pictat de Pablo Picasso, estimat la 140 de milioane de dolari, ar putea sa stabileasca un nou record mondial de pret si sa devina cea mai scumpa opera de arta din lume tranzactionata la lici. continuă pe Antena3

Facebook ar putea fi cea mai mare platforma de stiri din lume

In prezent, avand peste 1,4 miliarde de utilizatori, Facebook reprezinta o sursa importanta de trafic pentru detinatorii de site-uri, care urmaresc sa adune un numar cat mai mare de vizitatori de pe telefonul mobil.

in Europa, Romania e prima in topul tarilor cu cea mai mare viteza de internet

La nivel global, Romania se pare ca si-a pierdut pozitia in topul tarilor cu cea mai viteza de internet, e insa prima Europa. Odata la cateva luni, cei de la Ookla publica un nou raport pentru a evidentia tara cu cea mai mare viteza de internet de pe mapamond. Acelasi raport include si un top [].

FOTO Cea mai frumoasa pensiune din Romania, Castelul de lut din Valea Zanelor constructia de poveste facuta doar din materiale naturale

O pensiune din localitatea Porumbacu de Sus, judetul Sibiu, poate concura fara probleme pentru titlul de cea mai frumoasa din Romania. Este construita doar din materiale naturale, iar zona aleasa este una de poveste.

Prabusirea avionului Germanwings. Procuror: Cea mai plauzabila interpretare - copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida usa pilotului si ar fi prabusit intentionat aeronava

Cea mai plauzibila interpretare a faptelor petrecute in cabina avionului Germanwings prabusit marti in Alpii francezi este ca, dupa ce pilotul a iesit din cabina, copilotul a refuzat in mod deliberat sa ii deschida si pare ca acesta ar fi prabusit intentionat aeronava. Procurorul din Marsilia a precizat, intr-o conferinta de presa, ca potrivit sunetelor care se aud pe cutia neagra acesta era in viata si respira pana la impact, fara insa a scoate niciun cuvant. 35: Ministrul german al Transporturilor confirma, citand experti, ca pilotul a fost incuiat pe din afara cabinei si ca a fost impiedicat sa intre. Ministrul german de interne a afirmat la randul sau ca nu exista inidicii care sa sugereze un context terorist.

Povestea lui Iovan Iorgovan, voinicul brat de buzdugan din cea mai tulburatoare balada de pe Valea Cernei

Cea mai cunoscuta legenda de pe Valea Cernei este a lui Iovan Iorgovan, supranumit brat de buzdugan si a balaurului cu sapte capete, legenda ce prezinta numeroase variante, in functie de zona si de povestitor.

A fost inaugurata cea mai lunga pista de biciclete din Romania

O pista de biciclete de 37 de kilometri despre care autoritatile judetului Timis spun ca este cea mai lunga din tara si care porneste din Timisoara pana la granita cu Serbia, fiind construita pe digul r.

Oprea: Criminalitatea stradala a avut cea mai mica valoare in acest an

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, luni, la sedinta de bilant a ministerului pe care il conduce, ca in 2014 criminalitatea stradala a avut cea mai mica valoare din ultimii noua ani, in timp ce numarul furturilor a fost cel mai mic din ultimii cinci ani, informeaza Mediafax.

VIDEOFOTO: Cum arata cea mai rapida tastatura din lume si cat de repede poti sa scrii la ea

BeeRaider a fost numita recent cea mai rapida tastatura din lume, potrivit ozy. com. Problema cu tasturile qwerty deja cunoscute, fie ca vorbim de modelele clasice sau de cele inserate in display-uri unor touchscreen-uri este ca de multe ori tastele pe care le cautam se intersecteaza si apasam doua in loc de una sau apasam tasta gresita, asa cum se intampla pana acum si la masina de scris.

Bulgaria a obtinut 1,3 miliarde euro din cea mai mare vanzare de titluri de stat

Bulgaria a plasat, la data de 19 martie, obligatiuni guvernamentale de 1,3 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare vanzare din istoria tarii, transmite Reuters, conform Agerpres.

Rusia, plan ambitios: plan pentru cea mai mare autostrada din lume, intre Europa si SUA

Rusia vrea sa construiasca o autostrada transsiberiana care ar putea-o lega de granita de est a statului american Alaska, trecand peste stramtoarea Bering, care separa Asia de America de Nord, dupa cum arata planul prezentat de presedintele companiei.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2071 seconds )