Libnet.ro
UNICEF

18:46

A fost inaugurata cea mai lunga pista de biciclete din Romania

Antena3 Antena3,
A fost inaugurata cea mai lunga pista de biciclete din Romania

O pista de biciclete de 37 de kilometri despre care autoritatile judetului Timis spun ca este cea mai lunga din tara si care porneste din Timisoara pana la granita cu Serbia, fiind construita pe digul r. continuă pe Antena3

FOTOPedalare din Timisoara pana la granita cu Serbia. Pista de cicloturism de pe digul Begai a fost inaugurata oficial

Pista de biciclete de pe digul Begai, lunga de 37 de kilometri, care leaga Timisoara de granita cu Serbia, a fost inaugurata miercuri dupa-masa.

Oprea: Criminalitatea stradala a avut cea mai mica valoare in acest an

Ministrul Afacerilor Interne, Gabriel Oprea, a anuntat, luni, la sedinta de bilant a ministerului pe care il conduce, ca in 2014 criminalitatea stradala a avut cea mai mica valoare din ultimii noua ani, in timp ce numarul furturilor a fost cel mai mic din ultimii cinci ani, informeaza Mediafax.

VIDEOFOTO: Cum arata cea mai rapida tastatura din lume si cat de repede poti sa scrii la ea

BeeRaider a fost numita recent cea mai rapida tastatura din lume, potrivit ozy. com. Problema cu tasturile qwerty deja cunoscute, fie ca vorbim de modelele clasice sau de cele inserate in display-uri unor touchscreen-uri este ca de multe ori tastele pe care le cautam se intersecteaza si apasam doua in loc de una sau apasam tasta gresita, asa cum se intampla pana acum si la masina de scris.

Bulgaria a obtinut 1,3 miliarde euro din cea mai mare vanzare de titluri de stat

Bulgaria a plasat, la data de 19 martie, obligatiuni guvernamentale de 1,3 miliarde de euro, aceasta fiind cea mai mare vanzare din istoria tarii, transmite Reuters, conform Agerpres.

Pretty Woman, la 25 de ani de la lansare: 15 detalii mai putin stiute despre cea mai buna comedie romantica

Pelicula Pretty Woman/ Frumusica, considerata cea mai buna comedie romantica din toate timpurile, aniverseaza 25 de ani de la lansare. in spatele productie care a propulsat carierele lui Richard Gere si Julia Roberts se ascund o serie de detalii inedite: numele initial al filmului, adevaratele caractere ale personajelor sau actorii care au refuzat rolurile.

Scara Rakoczi din Targu-Mures, cea mai frumoasa scara din lume, cu model digital traditional

Cea mai frumoasa scara din lume este scara Rakoczi din Targu Mures. Constructia a primit de la cititorii unei publicatii straine 592 de puncte, iar proiectul Digital Transilvania a facut ca Romania sa fie singura tara din lume cu patru reprezentatii de arta urbana in top 20 cele mai frumoase scari din lume.

FOTO Reteta delicioasa. Cum sa pregatesti rapid pentru Buna Vestire cea mai buna saramura cu peste din Dunare

O reteta usoara, ieftina si deosebit de gustoasa. Un adevarat festin culinar, propus de o pasionata a gatitului. Reteta delicioasa poate fi gasita, alaturi de alte bunatati, pe blogul culinar cufarul cu bucurii, al unei invatatoare din judetul Calarasi.

Facebook ar putea fi cea mai mare platforma de stiri din lume

In prezent, avand peste 1,4 miliarde de utilizatori, Facebook reprezinta o sursa importanta de trafic pentru detinatorii de site-uri, care urmaresc sa adune un numar cat mai mare de vizitatori de pe telefonul mobil.

Lapte mai IEFTIN, dar numai din import. Fermierii se plang ca nu vor putea face fata competitiei

Romanii vor consuma lapte mai ieftin, dar numai din import. Semnalul de alarma este tras de producatori, care se plang ca odata cu eliminarea cotelor la lapte, de la 1 aprilie, piata romaneasca va fi inundata.

VIDEO Buna Vestire, decodata pentru neavizati. Ce sens ascuns are cea mai veche sarbatoare din calendarul crestin

Parintele Calistrat, unul dintre cei mai apreciati duhovnici din Biserica Ortodoxa Romana, a fost o inregistrare video pe Facebook in care explica in amanunt ce semnificatii are sarbatoarea Bunei Vestiri, sarbatorita astazi, 25 martie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )