Libnet.ro
UNICEF

21:45

Un tanar de 19 ani a fost retinut pentru mai multe furturi

Adevărul Adevărul,
Un tanar de 19 ani a fost retinut pentru mai multe furturi

Pentru 10 furturi comise pe raza municipiului Sighetu Marmatiei este cercetat un tanar in varsta de 19 ani, identificat de politistii municipiului. Judecatoria Sighetu Marmatiei a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile. continuă pe Adevărul

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica. Astfel, incepand de marti, ora 12. 00 pana miercuri ora 12. 00, sub codul galben se vor afla opt judete din Banat, Oltenia si Muntenia, urmand ca de miercuri pana joi la ora 18. 00 avertizarea sa se extinda in mare parte a tarii, inclusiv in Capitala.

Restrictii de circulatie pentru mai multe evenimente din weekend. Ce artere vor fi inchise

Traficul rutier din Bucuresti va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe artere, majoritatea din centru, unde vor avea loc un protest al postasilor, Maratonul Regal, o parada din Festivalul.

Craiova: O femeie a fost gasita moarta in locuinta, fiind ucisa cu mai multe lovituri de cutit

O femeie de 45 de ani, din Craiova, a fost gasita moarta, vineri dupa-amiaza, in locuinta sa din cartierul Craiovita Noua. Femeia a fost ucisa cu mai multe lovituri de cutit, relateaza Mediafax. Procurorii.

Barbatul care a bruscat o batrana la Nana a fost retinut

Barbatul care a agresat o batrana in comuna Nana din Calarasi, in timpul unei vizite a Elenei Udrea, a fost retinut de procurori. El urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva. Ordonanta a fost emisa joi, 8 mai.

Barbatul care a bruscat o batrana la Nana a fost retinut

Barbatul care a agresat o batrana in comuna Nana din Calarasi, in timpul unei vizite a Elenei Udrea, a fost retinut de procurori. El urmeaza sa fie prezentat instantei cu propunerea de arestare preventiva. Ordonanta a fost emisa joi, 8 mai.

Ancheta. Fane Fileata, agresorul de la Nana, a fost retinut

Barbatul, banuit de agresarea unei femei, in comuna Nana, a fost retinut joi seara de politisti. Acesta urmeaza sa fie prezentat, astazi, judecatorilor olteniteni, cu propunere de arestare preventiva.

Agresorul de la Nana a fost retinut

Barbatul care a agresat o batrana in comuna Nana din Calarasi, in timpul unei vizite a Elenei Udrea, a fost retinut de procurori si va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva, sustin sursele de presa.

Barbatul care a agresat o femeie in comuna Nana a fost retinut

Stefan Fileata, barbatul care a agresat o batrana in comuna Nana din Calarasi, in timpul vizitei Elenei Udrea in localitate, a fost retinut si va fi prezentat instantei, cu propunerea de arestare preventiva, informeaza Mediafax.

UPDATE Un microbuz al Jandarmeriei a intrat intr-o cladire din Valu lui Traian. Mai multe persoane sunt ranite grav

Un microbuz al Jandarmeriei a fost implicat in aceasta dupa-amiaza intr-un accident grav in urma caruia mai multe persoane au fost ranite. Din primele informatii, microbuzul in care se aflau 11 persoane dintre care noua jandarmi a intrat intr-o cladire din comuna Valu lui Traian din judetul Constanta. Potrivit oficialilor Ministerului Afacerilor Interne la fata locului au fost trimise mai multe ambulante.

Tiberiu Nitu: Parchetul General continua investigatia in dosarul Nana. Au fost facute mai multe audieri

Procurorul general al Romaniei, Tiberiu Nitu,a declarat, luni, ca au fost facute mai multe audieri in dosarul Nana, ancheta in acest caz, in care a fost inceputa urmarirea penala fata de faptele de conflict de interese, abuz in serviciu si fals in inscrisuri, fiind continuata de procurorii Parchetului General.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )