Libnet.ro
UNICEF

17:15

Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din tara

Hotnews Hotnews,
 Cod galben de ploi pentru mai multe regiuni din tara

Meteorologii au emis mai multe avertizari cod galben de ploi si instabilitate atmosferica. Astfel, incepand de marti, ora 12. 00 pana miercuri ora 12. 00, sub codul galben se vor afla opt judete din Banat, Oltenia si Muntenia, urmand ca de miercuri pana joi la ora 18. 00 avertizarea sa se extinda in mare parte a tarii, inclusiv in Capitala. continuă pe Hotnews

Restrictii de circulatie pentru mai multe evenimente din weekend. Ce artere vor fi inchise

Traficul rutier din Bucuresti va fi restrictionat, sambata si duminica, pe mai multe artere, majoritatea din centru, unde vor avea loc un protest al postasilor, Maratonul Regal, o parada din Festivalul.

De doua ori cod galben de ploi in Caras-Severin

Doua atentionari de cod galben de ploi au fost emise astazi de meteorologi. Acestea sunt valabile de marti seara pana joi seara, perioada in care sunt asteptate ploi insemnate cantitativ, dar si raciri ale temperaturilor. Hidrologii au emis o avertizare de cod galben de inundatii pentru mai multe rauri din Caras-Severin, valabile in perioada 14 mai ora 00. 00 16 mai ora 18.

Cod galben de ploi pentru 25 de judete din toata tara

Administratia Nationala de Meteorologie a emis o avertizare cod galben de ploi insemnate cantitativ si instabilitate atmosferica, valabila de marti de la ora 23. 00 pana joi la ora 18.

Mai multe tinere din Olt si Dolj, obligate sa se prostitueze in Spania

Sase persoane suspectate de constituire a unui grup infractional organizat, trafic de persoane, trafic de minori si de droguri, au fost arestate, dupa ce ar fi obligat mai multe tinere din judetele Olt si Dolj sa.

ANM: Cod galben de ploi pentru opt judete din vestul, centrul si sudul tarii (FOTO)

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de ploi pentru opt judete din vestul, centrul si sudul tarii, potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie ANM). Astfel, judetele Caras-Severin,.

METEO Meteorologii au emis doua atentionari de cod galben de ploi valabile pana joi seara

Doua atentionari de cod galben de ploi au fost emise astazi de meteorologi. Acestea sunt valabile de marti seara si pana joi seara, perioada in care sunt asteptate ploi insemnate cantitativ, dar si raciri ale temperaturilor.

ANM: Cod galben de ploi pentru 25 de judete, de miercuri pana joi (FOTO)

Meteorologii au emis, luni, o avertizare cod galben de ploi pentru aproximativ 25 de judete din toata tara, care vor fi afectate total sau partial, de miercuri la ora 12:00 pana joi la ora 18:00, potrivit.

Cod galben de ploi si vijelii, pana joi seara. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, luni, o avertizare de cod galben de ploi pentru aproximativ 25 de judete din toata tara, care vor fi afectate total sau partial, de miercuri la ora 12. 00 pana joi la ora 18. in intervalul.

Cod galben de ploi si vijelii in aproape toata tara, pana joi seara. Vezi zonele vizate

Meteorologii au emis, luni, o avertizare de cod galben de ploi pentru aproximativ 25 de judete din toata tara, care vor fi afectate total sau partial, de miercuri la ora 12. 00 pana joi la ora 18. in intervalul.

Un tanar de 19 ani a fost retinut pentru mai multe furturi

Pentru 10 furturi comise pe raza municipiului Sighetu Marmatiei este cercetat un tanar in varsta de 19 ani, identificat de politistii municipiului. Judecatoria Sighetu Marmatiei a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventiva pentru o perioada de 30 de zile.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2104 seconds )