Libnet.ro
UNICEF

21:30

Tanar din Olt, care a calatorit langa italianul cu coronavirus, s-a plimbat doua zile prin Capitala dintr-o eroare

Antena3 Antena3,
Tanar din Olt, care a calatorit langa italianul cu coronavirus, s-a plimbat doua zile prin Capitala dintr-o eroare

Un tanar din Slatina care a calatorit in apropierea italianului diagnosticat cu coronavirus s-a plimbat doua zile prin Bucuresti, desi ar fi trebuit sa fie in carantina. Autoritatile spun ca a fost vorba de o eroare de transmitere si s-au trimis documentele, joi, spre DSP Bucuresti. continuă pe Antena3

Un tanar din Slatina care ar fi trebuit sa fie in carantina s-a plimbat doua zile prin Bucuresti; Autoritatile acuza o eroare de transmitere

Un tanar din Slatina care a calatorit in apropierea italianului diagnosticat cu coronavirus s-a plimbat doua zile prin Bucuresti, desi ar fi trebuit sa fie in carantina. Autoritatile spun ca a fost vorba de o eroare de transmitere si s-au trimis documentele, joi, spre DSP Bucuresti.

UPDATE Traseul halucinant al unui tanar din Olt care a calatorit in acelasi avion cu italianul cu coronavirus. A venit in tara in 25. Am aflat astazi

Un tanar care a calatorit in acelasi avion cu italianul diagnosticat cu noul coronavirus s-a plimbat timp de trei zile prin Italia si a revenit in tara in 25 februarie, data de la care nu s-a autoizolat, dar nici nu a fost cautat de vreo autoritate medicala, desi intra in categoria contactilor directi ai italianului.

Un tanar din Olt, care a calatorit cu italianul infectat cu coronavirus, a umblat timp de doua zile prin Bucuresti

Conform autoritatilor din Olt, tanarul a fost in cursa Craiova-Bologna de pe data de 22 februarie, in care se afla si italianul, in varsta de 71 de ani, acesta avand un loc aflat in apropierea barbatului infectat cu coronavirus.

Tanar din Gorj, care mergea cu masina fara permis, prins de politisti cu focuri de arma

Un tanar de 28 de ani, care nu detinea permis de conducere, a plecat intr-o cursa periculoasa. Politistii l-au urmarit si l-au avertizat sa opreasca, insa acesta a refuzat.

VIDEO Ministerul Sanatatii: Cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian nu sunt infectate cu coronavirus

Toate cele 13 persoane din Gorj care au intrat in contact cu cetateanul italian diagnosticat cu coronavirus dupa ce a vizitat Romania au fost testate si nu sunt infectate cu coronavirus, a anuntat miercuri Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii. La randul sau, seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, a anuntat ca autoritatile negociaza achizitionarea a 10 termoscanere pentru aeroporturi care identifica persoanele cu febra). De asemenea, autoritatile fac demersuri pentru achizitionarea in regim de urgenta a altor echipamente de protectie pentru coronavirus.

Decizie socanta in cazul celor 139 de romani veniti din Italia, care ar putea fi infectati cu coronavirus. ii credem pe cuvant

Criza virusului coronavirus, cel putin la nivel european, a intrat inr-o nou faza. in acest moment in Italia au fost declarate oficial 140 de cazuri de infectie si 4 morti. Autoritatile romane anunta pe canalele oficiale avertizarea ca flagelul provocat decoronavirus va ajunge si in Romania. Problema este ca s-ar putea sa fiajuns deja. Decizie .

Firea: Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile, sunt sanatosi

Cei doi romani intorsi din China, care au fost izolati 14 zile in cladirea pusa la dispozitie de Primaria Capitalei, sunt sanatosi, a anuntat primarul Gabriela Firea pe pagina de Facebook. in carantina au ramas cele 6 persoane venite de pe vasul de croaziera.

Doi cetateni care au ajuns in Olt au calatorit in avion cu italianul testat pozitiv pentru COVID-19. 78 persoane izolate la domiciliu in judet

DSP Olt efectueaza ancheta epidemiologica in cazul a doua persoane contacti indirecti. Acestea au calatorit in avionul cu care italianul de 71 ani a ajuns in Romania.

Ce spune Raed Arafat despre existenta unui medicament care ar putea trata coronavirus

Seful Departamentului pentru Situatii de Urgenta, Raed Arafat, incearca sa calmeze nevroza in masa creata de raspandirea infectiei cu Coronavirus si roaga oamenii sa nu se panicheze inutil, sa primeasca cu simt critic orice informatie care nu are surse credibile si, mai ales, sa nu creada orice se arunca pe social media, cu privire la .

Leacul pentru coronavirus, asa cum e descris in cartea din 1981 care ar fi prezis epidemia actuala

Aparitia coronavirusului ar fi fost prezisa inca din 1981 de scriitorul Dean Koontz, in cartea The Eyes of Darkness.

ştiri de la Antena3

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2177 seconds )