Libnet.ro
UNICEF

06:15

Tara din UE care interzice si fumatul in aer liber. Vrea sa elimine definitiv acest obicei pana in 2025

Antena3 Antena3,
Tara din UE care interzice si fumatul in aer liber. Vrea sa elimine definitiv acest obicei pana in 2025

Suedia a decis sa extinda, incepand cu 1 iulie 2019, interdictia de a fuma in spatii publice si in anumite locuri in aer liber. Astfel, fumatul va fi interzis si pe terasele restaurantelor, dar si la. continuă pe Antena3

Tara europeana care interzice jocurile de noroc

Jocurile de noroc, sursa de profit pentru crima organizata si cauza unor drame pentru numeroase familii, vor fi interzise incepand cu 1 ianuarie 2019 in Albania, una dintre cele mai sarace tari din Europa,.

Thailanda devine prima tara din Asia care legalizeaza marijuana n scopuri medicale: E un cadou de Anul Nou

Thailanda a aprobat utilizarea marijuanei in scopuri medicale si pentru cercetare, devenind prima tara din regiune care ia o astfel de decizie, in conditiile in care in Asia exista legi foarte stricte in domeniu, mergand pana la pedeapsa cu moartea, relateaza Reuters.

Ultima saptamana a Targului de Craciun din Cluj. Ce animatii puteti vedea in aer liber

Targul de Craciun din Cluj a intrat in ultima saptamana dedicata filmelor si jocurilor. Nu vor lipsi animatiile stradale.

HARTA INTERACTIVA Bilantul autostrazilor la final de an: sub 60 de km deschisi, din care o treime gata de anul trecut / Contracte noi semnate pentru 22 de km de autostrada

In 2018 au fost deschisi circulatiei putin sub 60 de kilometri de autostrada, dintre care circa o treime erau de fapt gata inca de anul trecut. Cu ultimele inaugurari din decembrie, Romania a depasit oficial 800 de kilometri de autostrada functionali. in 2019, intr-un scenariu optimist, s-ar mai putea finaliza si deschide inca circa 120 km de autostrada, inclusiv cei 44 de km din Lugoj - Deva, loturile 3 si 4, care sunt gata in mare masura inca de pe acum. Pe de alta parte insa, alocarile bugetare ce inca nu se cunosc, posibilele taieri de finantare si balbele autoritatilor pot pune sub semnul intrebarii multe dintre proiectele cheie, inclusiv autostrada Sibiu - Pitesti, proiectele destinate Moldovei sau podul peste Dunare de la Braila.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )