Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tara noastra sustine relatiile UE - Vietnam

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tara noastra sustine relatiile UE - Vietnam

Romania sprijina dezvoltarea relatiilor UE - Vietnam, recent consolidate prin semnarea Acordului de Liber Schimb ALS) si a Acordului privind Protectia Investitiilor API), a reafirmat ministrul Afacerilor Externe, Bogdan Aurescu, in cadrul unei intrevederi cu omologul din Republica Socialista Vietnam, Pham Binh Minh, informeaza Agerpres. ro. continuă pe Ziarul Bursa

BERD va investi in prima emisiune de obligatiuni de rang senior nepreferentiale din tara noastra

Banca Europeana pentru Reconstructie si Dezvoltare BERD) sustine prima emisiune de obligatiuni de rang senior nepreferentiale senior non-preferred) din Romania, prin participarea in programul Bancii Comerciale Romane BCR), cu o investitie de 26 milioane de euro, conform unui comunicat al bancii, informeaza Agerpres. ro.

Romania, datorie de 100 de milioane de euro. Tara noastra nu a platit de trei ani contributia la programele Agentiei Spatiale Europene

Romania este singura dintre cei 22 de membri care nu si-a platit contributia la programele optionale ale Agentiei Spatiale Europene ESA).

EUROSTAT: Tara noastra a fost in 2018 cea mai mare exportatoare de viori

Romania a exportat in 2018 un numar de 14. 000 de viori in state din afara Uniunii Europene, reprezentand 28% din totalul exporturilor de acest tip ale UE. in acest fel, Romania a fost anul trecut cel mai mare exportator de viori din UE catre restul lumii, potrivit datelor biroului european de statistica, Eurostat, informeaza News. ro.

BCR lanseaza prima emisiune de obligatiuni nepreferentiale din tara noastra si ECE

Banca Comerciala Romana BCR) lanseaza prima emisiune de obligatiuni senior nepreferentiale din Romania si din Europa Centrala si de Est ECE), in valoare de 600 de milioane de lei, listate la Bursa de Valori Bucuresti, potrivit unui comunicat al bancii, informeaza Agerpres. ro.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )