Libnet.ro
UNICEF

01:05

Targ educational pentru studentii din sud-estul Romaniei

România Liberă România Liberă,
Targ educational pentru studentii din sud-estul Romaniei

Circa 360 de elevi din judetele Constanta, Tulcea si Braila au participat, sambata si duminica, la un targ educational la sediul Universitatii Ovidius din Constanta, in cadrul proiectului Construieste-ti cariera, pas cu pas! Consiliere si orientare profesionala pentru elevii din regiunile Centru si Sud-Est. continuă pe România Liberă

Cea mai mare expozitie de camioane din Sud-Estul Europei, in weekend in Bucuresti

T-Festival , cel mai mare festival dedicat transportatorilor din Sud-Estul Europei, organizat de Uniunea Nationala a Transportatorilor Rutieri din Romania UNTRR) are loc la Bucuresti intre 8 si 10 mai, la complexul expozitional Romexpo.

Studentii din Timisoara au mutat protestul din amfiteatru in autobuz

Studentii din Timisoara continua protestul. Dupa pichetarea sediului Consiliului Judetean Timis si noaptea petrecuta intr-un amfiteatru al Universitatii de Vest, acestia au continuat protestul intr-un.

FOTO. Studentii din Cluj continua miscarea Occupy

Studentii din Cluj continua sub forma unei miscari de tip occuppy. Pana acum li s-au alaturat studenti din Timisoara, Galati si Bucuresti.

Elena Udrea: Dau statul in judecata la CEDO pentru conditiile din penitenciare

Udrea a afirmat, intr-un interviu prin telefon la postul B1 TV, ca oamenii ies din arest schimbati pe viata din cauza conditiilor pe care sunt obligati sa le suporte si din acest motiv va da statul in judecata la CEDO.

Proiect de lege: Declaratii de avere pentru cei din conducerea bancilor si societatilor la care statul este actionar

Mai multi senatori PSD, UNPR si PC propun sa-si declare averea si interesele persoanele din conducerea bancilor si a societatilor la care statul este actionar, relateaza Mediafax.

Acces limitat pe piata valutara internationala pentru bancile din Grecia

Accesul bancilor din Grecia pe piata valutara a fost limitat semnificativ in ultimele zile, pe fondul cresterii accelerate a riscului de default suveran, conform unei stiri Bloomberg. Bancile internationale au redus liniile de credit si s-a inregistrat o crestere masiva a costurilor, dupa cum au declarat sursele anonime citate de Bloomberg.

Un nou centru social pentru batranii din sectorul 4 al Capitalei, inaugurat de Piedone

Batranii din sectorul 4 al Capitalei vor putea socializa, juca sah sau lua lectii de dans in noul centru social inaugurat de autoritatile locale. in plus, oamenii vor beneficia de consultatii medicale.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2213 seconds )