Libnet.ro
UNICEF

07:45

Elena Udrea: Dau statul in judecata la CEDO pentru conditiile din penitenciare

România Liberă România Liberă,
Elena Udrea: Dau statul in judecata la CEDO pentru conditiile din penitenciare

Udrea a afirmat, intr-un interviu prin telefon la postul B1 TV, ca oamenii ies din arest schimbati pe viata din cauza conditiilor pe care sunt obligati sa le suporte si din acest motiv va da statul in judecata la CEDO. continuă pe România Liberă

Elena Udrea, probleme cu domiciliul stabilit pentru arest

Dupa eliberarea Elenei Udrea din arestul preventiv, au aparut probleme cu privire la adresa la care fostul ministru va efectua arestul la domiciliu dispus de inalta Curte de Casatie si Justitie, in dosarul Gala Bute, informeaza B1 TV.

Elena Udrea, interviu prin telefon la B1 Tv: Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. / Se intampla o preluare a puterii in mod ocult in aceasta

Elena Udrea, aflata in arest la domiciului in dosarul Gala Bute, acorda, la aceasta ora, un interviu prin telefon postului de televiziune B1 Tv, intr-o emisiune moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu. Udrea a afirmat, in interviu, ca E o competitie cine aresteaza mai mult, sustinand ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a tintit corect din punctul de vedere al unei strategii de imagine, tintind catre Elena Udrea. ) Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate, se vede in sondaje. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. Nu exclud ca acesti procurori care instrumenteaza acum aceste dosare vor dori sa faca politica. Macovei face deja politica. red ca toata aceasta lupta cu coruptia se duce si cu un scop de popularitate, a declarat Elena Udrea. Elena Udrea a explicat si gestul controversat cu degetul la nas: Era un semn pentru un om foarte apropiat pentru mine, caruia ii transmiteam sa nu isi faca griji pentru mine. E un gest privat.

VIDEO Elena Udrea, interviu prin telefon la B1 Tv: Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. / Se intampla o preluare a puterii in mod ocult in ac

Elena Udrea, aflata in arest la domiciului in dosarul Gala Bute, a acordat, duminica seara, un interviu prin telefon postului de televiziune B1 Tv, intr-o emisiune moderata de Catalin Striblea si Ion Cristoiu. Udrea a afirmat, in interviu, ca E o competitie cine aresteaza mai mult, sustinand ca procurorul sef al DNA, Laura Codruta Kovesi a tintit corect din punctul de vedere al unei strategii de imagine, tintind catre Elena Udrea. ) Doamna Kovesi, arestandu-ma pe mine, a castigat popularitate, se vede in sondaje. Nu stiu daca va candida, dar e prima data cand un procuror are popularitate in sondaje. Nu exclud ca acesti procurori care instrumenteaza acum aceste dosare vor dori sa faca politica. Macovei face deja politica. Cred ca toata aceasta lupta cu coruptia se duce si cu un scop de popularitate, a declarat Elena Udrea. Elena Udrea a explicat si gestul controversat cu degetul la nas: Era un semn pentru un om foarte apropiat pentru mine, caruia ii transmiteam sa nu isi faca griji pentru mine. E un gest privat.

Elena Udrea: Voi face plangere la CEDO impotriva arestului preventiv

Elena Udrea a declarat, duminica seara, in primul interviu de la iesirea din penitenciarul Targsor, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca va face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Elena Udrea: Voi face plangere la CEDO impotriva arestului preventiv (VIDEO)

Elena Udrea a declarat, duminica seara, in primul interviu de la iesirea din penitenciarul Targsor, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, ca va face plangere la Curtea Europeana a Drepturilor Omului.

Elena Udrea: Semnul cu degetul la nas era pentru o persoana draga mie. insemna ca sunt bine

Elena Udrea a lamurit, duminica seara, in cadrul emisiunii Ultimul cuvant de pe B1 TV, misterul semnului cu degentul la nas. Fostul ministru a precizat ca este un gest pe care l-a facut ca o persoana draga ei.

Elena Udrea spune ca in arest s-a uitat cel mai mult la Antena 3: Sa ii transmiteti felicitari doamnei Grecu; m-am uitat si la Mircea Badea

Antena 3 relateaza ca Elena Udrea a vorbit in exclusivitate pentru postul de stiri despre cele doua zile petrecute acasa dupa ce a iesit de la penitenciarul Targsor. Potrivit postului, Udrea recunoaste ca nu s-a uitat la televizor la stiri, dar spune ca in inchisoare a urmarit aproape exclusiv Antena 3.

Elena Udrea, felicitari pentru Antena 3. Ea a crezut ca noi o sa murim si noi i-am rezistat

Elena Udrea a vorbit in exclusivitate pentru Antena 3 despre cele doua zile petrecute acasa dupa ce a iesit de la penitenciarul Targsor. Mama Elenei Udrea este de doua zile in complexul Stejarii si spune fostul.

Elena Udrea explica semnificatia gestului dus la nas

Elena Udrea a lamurit, duminica seara, pentru B1 TV, semnificatia gestului cu degentul la nas.

Elena Udrea: Doamna Kovesi a avut de castigat popularitate din arestarea mea

Elena Udrea a declarat, duminica seara, pentru B1 TV, in primul interviu de la iesirea din penitenciarul Targsor, ca sefa DNA, Laura Codrusa Kovesi a crescut in sondaje dupa ce a arestat-o pe ea.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2283 seconds )