Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu se agata si el de cazul Sorinei cu o marunta observatie: Cu adevarat am ajuns republica procurorilor

Hotnews Hotnews,
 Tariceanu se agata si el de cazul Sorinei cu o marunta observatie: Cu adevarat am ajuns republica procurorilor

Calin Popescu Tariceanu intervine si el in dezbaterea din jurul cazului de adoptie de la Baia de Arama. Seful Senatului se foloseste de cazul Sorinei, fetita luata cu mascatii de o procuroare de la asistenta maternala, pentru a-si rostogoli teoriile despre procurori. continuă pe Hotnews

FOTO Reactia categorica a unui politist in cazul Sorinei: Cer stop abuzului emotional impotriva copiilor si pedepsirea aspra a acestuia

Politistul Viorel Teaca are o reactie categorica, intr-o postare pe Facebook, in cazul Sorinei, fetita de 8 ani luata cu mascatii de la familia din Baia de Arama pentru a fi data familiei adoptive din SUA. Omul legii cere stoparea abuzului emotional de orice natura asupra copiilor si pedepsirea aspra a acestuia.

Noi detalii in cazul Sorinei, fetita data spre adoptie internationala. Acuzatii grave aduse autoritatilor

Apar noi imagini si reactii in cazul Sorinei, copila data spre adoptie internationala. Sotul asistentei maternale care a luat-o in plasament pe Sorina aduce acuzatii grave. Noi am vrut de la bun incep.

Premierul Dancila, declaratii in direct la Antena 3 despre cazul Sorinei: Trebuie luate masuri dure. E inadmisibil sa te porti asa cu un copil

Premierul Viorica Dancila a venit la Antena 3 pentru a face noi declaratii cu privire la cazul fetitei abuzate din Baia de Arama. Am tinut legatura cu ministrul Afacerilor Interne si ministrul Muncii.

Dana Girbovan, despre cazul Sorinei: Un copil nu e un obiect sa poata fi ridicat si predat silit. Constrangerea nu se manifesta asupra copilului

Judecatoarea Dana Girbovan si-a exprimat opinia in legatura cu modul in care s-a intervenit in cazul fetitei de noua ani din Mehedinti, care a fost bruscata de autoritati pentru a fi predata parintilor.

Calin Popescu-Tariceanu, despre cazul de la Baia de Arama: Oare ne intoarcem in timp la vremurile cand si maternitatile erau supravegheate de procurori?

Presedintele Senatului, Calin Popescu-Tariceanu, a reactionat in cazul fetitei din Baia de Arama, spunand ca ceea ce s-a intamplat acolo, dincolo de profunzimile cazului, arata ca Romania este.

ştiri din Politica

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2054 seconds )