Libnet.ro
UNICEF

08:15

Tariceanu a demisionat din PNL

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Tariceanu a demisionat din PNL

Calin Popescu-Tariceanu a demisionat din PNL, a declarat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora. continuă pe Ziarul Bursa

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a demisionat miercuri din PNL, a declarat, pentru HotNews. ro, purtatorul de cuvant al liberalilor, Cristina Pocora.

Tariceanu a demisionat din PNL

Calin Popescu-Tariceanu a demisionat din PNL, a declarat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL

Fostul presedinte PNL Calin Popescu Tariceanu si-a dat demisia, miercuri, din organizatia PNL Sector 1. Anuntul a fost facut de purtatorul de cuvant al liberalilor, Cristina Pocora. Fostul premier era membru.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL. Informatia, confirmata de Cristina Pocora

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din organizatia PNL Sector 1, a anuntat purtatorul de cuvant al formatiunii, Cristina Pocora, pentru HotNews. Fostul premier Calin Popescu Tariceanu a lansat,.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL: Antonescu a refuzat reluarea discutiilor cu Ponta privind continuarea USL

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din Partidul National Liberal, dupa ce liderul formatiunii a refuzat sa accepte solicitarea sa privind reluarea discutiilor cu Victor Ponta pentru continuarea USL.

UPDATE. VIDEO. Tariceanu si-a dat demisia din PNL. ...

UPDATE: Calin Popescu Tariceanu a confirmat faptul ca si-a prezentat demisia din PNL, mentionand ca in cursul diminetii i-a telefonat presedintelui PNL, Crin Antonescu, sa accepte reluarea discutiilor cu premierul, in sensul continuarii USL, raspunsul acestuia fiind negativ. El a precizat ca a avut o discutie in cursul diminetii cu presedintele PNL, Crin Antonescu, legat de continuarea negocierilor din USL pentru a se ajunge la un comun acord, conform Mediafax. De dimineata i-am dat un .

Iliesiu, dat afara din PNL.

Senatorul Sorin Iliesiu a fost exclus din PNL de Delegatia Permanenta, cu 167 de voturi pentru, 19 voturi impotriva si 9 abtineri, informeaza Mediafax. Iliesiu a participat la sedinta in care a fost exclus din PNL si i-a anuntat apoi pe ziaristi care au fost rezultatele votului. Senatorul a declarat ca el a propus vot secret asupra deciziei ca presedintele Crin Antonescu sa nu aiba niciun fel de intelegere politica cu Traian Basescu sau cu Miscarea Populara. De asemenea, Iliesiu a propus .

DNA cere aviz pentru urmarirea penala a lui Cristian David. Fostul ministru demisioneaza din PNL

UPDATE 15:04 Cristian David a anuntat miercuri ca demisioneaza din PNL pentru ca ancheta DNAsa nu afecteze imaginea partidului, spunand ca este dispus sa prezinte toate datele care sa ii clarifice si.

Senatorul Sorin Iliesiu, exclus recent din PNL, este dorit in PSD

SenatorulSorin Iliesiu, exclus marti din PNL, este binevenit in randurile social democratilor, a declarat, miercuri, presedintele PSD Sibiu, Ioan Cindrea. Mai vedem. Eu imi doresc sa ramana in USL.

Liberalul Cristian Busoi a demisionat din functia de secretar de stat la CNAS

Liberalul Cristian Busoi, propus de PNL pentru a prelua Ministerul Sanatatii inainte de ruperea USL, si-a depus demisia, miercuri, din functia de secretar de stat la Casa Nationala a Asigurarilor de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 08:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )