Libnet.ro
UNICEF

01:05

Tariceanu va fi din nou tata. Presedintele Senatului mai are doi baieti

Antena3 Antena3,
Tariceanu va fi din nou tata. Presedintele Senatului mai are doi baieti

Calin Popescu-Tariceanu va fi din nou tatic, la varsta de 62 de ani, scrie DC News. Sotia lui Loredana este insarcinata si va aduce pe lume un baiat. Presedintele Senatului mai are doi baieti, din doua. continuă pe Antena3

Maternitatile, din nou in criza de vaccinuri impotriva hepatitei (VIDEO)

Maternitatile sunt din nou in criza de vaccinuri. De aceasta data este vorba despre primul vaccin universal, de care ar trebui sa beneficieze orice nou nascut, la externarea din maternitate. Din cauza crizei ins.

Robert Pattinson iubeste din nou. De data aceasta o cantareata

Dragostea ii zambeste din nou lui Robert Pattinson. Despre starul din Twilight se zvoneste ca se intalneste cu cantareata britanica, Fka Twigs.

Branza de Nasal, disponibila din nou pe piata sub brandul Napolact

FrieslandCampina Romania a incheiat un acord cu Fabrica de Branzeturi Transilvania pentru reluarea productiei de la fabrica din Taga. Astfel, branza de Nasal va fi dinponibila din nou pe piata sub brandul Napolact.

Shakira a confirmat ca este din nou insarcinata

Cantareata columbiana Shakira a confirmat faptul ca este din nou insarcinata si asteapta venirea pe lume a celui de-al doilea copil al ei cu fotbalistul spaniol Gerard Pique, partenerul ei de viata.

Merkel cere Frantei, din nou, reforme structurale veritabile

Angela Merkel: in Franta, trebuie sa aflam daca se fac reforme structurale veritabile. Acest lucru a fost anuntat si de catre presedintele francez, a declarat Merkel la o zi dupa prezentarea unui nou executiv socialist francez, perceput mai social-liberal decat cel dinainte.

Vesti proaste pentru soferi. RCA s-ar putea scumpi din nou, cu 10%

Politele RCA ar putea costa, in curand, cu pana la 10% mai mult. De la inceputul anului, asigurarea obligatorie pentru masini s-a scumpit deja cu 15%. Asiguratorii se plang ca sunt obligati de.

Cetatea Brasovului mai are de asteptat pana isi va schimba proprietarul

Consiliul Local Brasov va analiza, la finele acestei saptamani, o propunere de schimb de terenuri intre municipalitate si compania hoteliera Aro Palace, aceasta din urma dorind sa cedeze Cetatea Brasovului catre administratia locala.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,202 seconds )