Libnet.ro
UNICEF

00:07

Tariceanu a discutat cu Ponta la Guvern despre continuarea USL. Surse: Premierul a acceptat propunerile

B1 B1,
Tariceanu a discutat cu Ponta la Guvern despre continuarea USL. Surse: Premierul a acceptat propunerile

50: Calin Popescu Tariceanu a parasit sediul Guvernului, dupa discutia cu Victor Ponta, fara a face declaratii. Conform unor surse citate de B1 TV, premierul ar fi acceptat propunerile facute de. continuă pe B1

Calin Popescu Tariceanu discuta cu Victor Ponta la Palatul Victoria despre continuarea USL

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a ajuns, miercuri, in jurul orei 13:00, la sediul Guvernului pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre continuarea proiectului USL. Anterior, Tariceanu a sustinut o.

Calin Popescu Tariceanu a demisionat din PNL: Antonescu a refuzat reluarea discutiilor cu Ponta privind continuarea USL

Calin Popescu Tariceanu a demisionat, miercuri, din Partidul National Liberal, dupa ce liderul formatiunii a refuzat sa accepte solicitarea sa privind reluarea discutiilor cu Victor Ponta pentru continuarea USL.

Tariceanu: Am discutat cu Ponta, vrea sa continue USL. ii voi cere sa-si respecte angajamentele luate de PSD cu PNL

Senatorul PNL Calin Popescu Tariceanu a facut un apel catre presedintele PNL, Crin Antonescu, sa revina asupra deciziei de rupere a USL si iesire de la guvernare, apreciind ca Romania se afla intr-o.

Tariceanu: Crin, daca TU nu-ti vei asuma responsabilitatea, o voi face eu! Voi discuta cu Ponta despre mentinerea USL-ului

Fostul premier, Calin Popescu Tariceanu, a facut declaratii despre principalul subiect politic al zilei - ruperea USL-ului. Chiar daca in urma cu trei ani de zile nu am fost un sustinator inrait al formarii U.

Voicu: Tariceanu nu are sustinerea PNL in discutiile cu Ponta.

Presedintele PNL Dolj, Mihai Voicu, sustine ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu nu are sprijinul si nici girul partidului pentru a discuta cu premierul Victor Ponta despre continuarea USL, relateaza Mediafax. Citeste si: SURPRIZA DE PROPORTII IN PNL. Tariceanu cere revenirea liberalilor in Guvern si refacerea USL: Am discutat dimineata cu Victor Ponta si a fost de acord. Ma voi si intalni azi cu premierul Exista o decizie a Delegatiei Permanente a PNL care stabileste clar retragerea .

Pocora: Tariceanu nu are mandat sa discute cu Ponta.

Purtatorul de cuvant al PNL, Cristina Pocora, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, ca fostul premier Calin Popescu Tariceanu nu are vreun mandat pentru a discuta in numele PNL cu premierul Victor Ponta despre continuarea USL. Citeste si: UPDATE: Mihai Voicu: Tariceanu nu are sprijinul PNL. Fostul premier a cerut revenirea liberalilor in Guvern si refacerea USL. Tariceanu s-a intalnit cu Ponta la Palatul Victoria Ieri, in cadrul Delegatiei Permanente a PNL, formata din toti presedintii de .

Victor Ponta confirma ca va discuta cu UDMR pentru noul Guvern. Despre demisie: Toti suntem alesi ca USL (VIDEO)

Primul-ministru Victor Ponta a anuntat ca va purta discutiicu UDMR cu privinta la noua formula a Guvernului, sustinand ca, pana acum, nu au existat astfel de discutii. Nu am discutat cu nimeni.

UPDATE. Prima sedinta de Guvern dupa ruperea USL. Ponta: De marti vom avea ministrii plini.

Victor Ponta: M-am vazut cu ministrii liberali care au plecat din Guvern. Nu am ce sa le reprosez. Guvernarea Romaniei este mai importanta decat disciplina de partid. Avem ordonanta prin care luam masurile necesare astfel incat acordul de parteneriat cu UE sa intre pe un fagas normal. Marti vom merge in Parlament pentru un nou vot vreau sa va adresez mesajul faarte clar: functionati normal. De marti vom avea ministrii plini. Cel mai important lucru pentru Romania este sa avem functionalitate .

Varujan Pambuccian infirma ideea unor negocieri la Guvern: Cei din USL trebuie sa ramana impreuna, asa cu i-a votat electoratul

Liderul grupului minoritatilor, Varujan Pambuccian, a infirmat, marti, ca s-ar fi dus la Guvern sa negocieze o eventuala functie in Executivul care ar ramane dupa plecarea liberalilor. Nu am negociat.

Varujan Pambuccian infirma ideea unor negocieri la Guvern: Cei din USL trebuie sa ramana impreuna, asa cum i-a votat electoratul

Liderul grupului minoritatilor, Varujan Pambuccian, a infirmat, marti, ca s-ar fi dus la Guvern sa negocieze o eventuala functie in Executivul care ar ramane dupa plecarea liberalilor. Nu am negociat.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )