Libnet.ro
UNICEF

01:05

Victor Ponta confirma ca va discuta cu UDMR pentru noul Guvern. Despre demisie: Toti suntem alesi ca USL (VIDEO)

B1 B1,
Victor Ponta confirma ca va discuta cu UDMR pentru noul Guvern. Despre demisie: Toti suntem alesi ca USL (VIDEO)

Primul-ministru Victor Ponta a anuntat ca va purta discutiicu UDMR cu privinta la noua formula a Guvernului, sustinand ca, pana acum, nu au existat astfel de discutii. Nu am discutat cu nimeni. continuă pe B1

Ponta: Saptamana viitoare prezint Parlamentului noul Guvern, voi discuta inclusiv cu UDMR

Liderul PSD, premierul Victor Ponta a anuntat ca intentioneaza sa prezinte saptamana viitoare, marti, Parlamentului noua formula a Guvernului. I-am propus presedintelui ca, in locul ministrilor liberali,.

Vezi PRIMA declaratie a lui Ponta dupa destramarea USL-ului. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament. Vezi LISTA ministrilor INTERIMARI

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

Negocieri pentru noul Guvern: UDMR ar obtine un post de vicepremier si doua ministere

Negocierile pentru sustinerea in Parlament a noului Guvern USD de catre UDMR sunt in desfasurare, Uniunea urmand sa primeasca un post de vicepremier si doua portofolii, au declarat surse apropiate discutiilor.

Victor Ponta merge la COTROCENI. Sedinta de Guvern s-a amanat

Premierul Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria, unde asteapta ca ministrii PNL sa isi depuna demisiile din Guvern. Mariana Campeanu a venit la Palatul Victoria. UPDATE:Potrivit ultimelor informatii,.

SURSE Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare

Premierul Victor Ponta insista ca UDMR sa intre la guvernare, in conditiile in care liderii Uniunii i-au transmis pana acum ca se poata baza, in contextul alegerilor europarlamentare din mai, doar pe o colaborare punctuala in caz ca liberalii ies din Guvern, au declarat pentru HotNews. ro surse apropiate discutiilor. In UDMR exista un consistent grup care sustine intrarea la guvernare, dar Kelemen Hunor inca ezita, au precizat sursele citate.

Victor Ponta a discutat cu Traian Basescu la Cotroceni: Saptamana viitoare mergem in Parlament cu noul Guvern (VIDEO)

Premierul Victor Ponta a anuntat, miercuri, ca noul Guvern va fi supus votului Parlamentului saptamana viitoare, explicand ca a vorbit cu presedintele Basescu despre inlocuitorii ministrilor liberali. I-am.

Kelemen Hunor: M-a sunat premierul pentru o discutie despre noul Guvern

Presedintele UDMR, Kelemen Hunor, a anuntat ca premierul Victor Ponta l-a contactat pentru a discuta despre structura noului Guvern.

Victor Ponta: Sprijinul fiscal pentru rate si acciza la carburanti nu figureaza in scrisoarea de intentie cu FMI. / Luni voi anunta oficial acordul privind o noua majoritate stabila pentru Guvern

Premierul Victor Ponta a anuntat miercuri seara ca scrisoarea de intentie cu FMI nu contine referiri la acciza pe carburanti si nici la sprijinul fiscal pentru rate. Pe de alta parte, premierul spune ca acordul privind o noua majoritate parlamentara stabila pentru noul Guvern va fi anuntat luni. Presedintele Traian Basescu a anuntat miercuri ca va semna scrisoarea cu FMI cu conditiile ca in document sa nu fie trecute acciza pe combustibil si celebra electorata. Victor Ponta, la Antena 3: Vreau refacerea USL. Iau in calcul sa ofer partidului domnului Tariceanu posturi in Guvern/ Antonescu a crezut ca vreau sa-i iau locul la prezidentiale .

Ponta, discutii cu Tariceanu la Palatul Victoria. Noul Guvern, votat MARTI in Parlament

Ministrii PNL si-au depus demisiile din Guvern. Premierul Victor Ponta a discutat cu presedintele Traian Basescu despre lista ministrilor interimari care ii vor inlocui pe ministrii liberali demisionari.

Victor Ponta: Iau in calcul oferirea unor posturi in Guvern liberalilor care pleaca cu Tariceanu

Premierul Victor Ponta a declarat, in emisiunea Sinteza Zilei de la Antena 3, ca ia in calcul sa ofere posturi in viitorul Cabinet liberalilor care ar pleca din PNL pentru a se alatura noii formatiuni liberale pe.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,221 seconds )