Libnet.ro
UNICEF

05:45

Tariceanu: Varujan Vosganian si Ioan Ghise au anuntat ca vor sa faca parte din grupul ALDE

Antena3 Antena3,
Tariceanu: Varujan Vosganian si Ioan Ghise au anuntat ca vor sa faca parte din grupul ALDE

Senatorii Varujan Vosganian si Ioan Ghise, care au activat in ultima perioada ca independenti, au comunicat intentia de a face parte din grupul Liberal Conservator ALDE, iar senatorii Ilie Nastase si Lucian. continuă pe Antena3

Calin Popescu Tariceanu: Varujan Vosganian si Ioan Ghise trec la ALDE, iar Ilie Nastase si Lucian Iliescu la UNPR (VIDEO)

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, a spus marti, ca senatorii Varujan Vosganian si Ioan Ghise si-au exprimat dorinta de a face parte din partidul ALDE. in acelasi timp, Tariceanu a mai precizat.

Ioan Ghise si Varujan Vosganian vor sa faca parte din ALDE

Senatorii Ioan Ghise si Varujan Vosganian vor activa, in sesiunea ordinara de toamna, in grupul Liberal-Conservator ALDE, iar senatorii Ilie Nastase si Lucian Iliescu in grupul PSD-UNPR, a anuntat astazi presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu, transmit surse din presa.

PNL pierde 3 senatori care trec in barca puterii: Ioan Ghise, Varujan Vosganian si Lucian Iliescu

Trei senatori PNL - Ioan Ghise, Varujan Vosganian si Lucian Iliescu - urmeaza sa paraseasca partidul si sa treaca in barca puterii, la coalitia PSD-UNPR-ALDE. Anuntul a fost facut, marti, de presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu. Ioan Ghise si Varujan Vosganian vor trece de la PNL la ALDE, in timp ce Lucian Iliescu, tot liberal, va trece la grupul UNPR. De asemenea, Ilie Nastase, ales senator pe listele Partidului Conservator, trece la UNPR.

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2491 seconds )