Libnet.ro
UNICEF

17:15

Tarom a anulat toate zborurile catre Bruxelles pana la 30 martie

Adevărul Adevărul,
Tarom a anulat toate zborurile catre Bruxelles pana la 30 martie

Compania Tarom a anuntat ca anuleaza cursa catre si dinspre Bruxelles de pe 28 martie, iar zborurile de pe 29 si 30 martie vor opera pe ruta Bucuresti- Amsterdam- Bucuresti. continuă pe Adevărul

Zborurile Blue Air din Romania catre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre Maastricht

Intrucat Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, in urmatoarele zile, compania Blue Air a decis ca zborurile Bucuresti Bruxelles Bucuresti din 27 martie si 28 martie, precum si a cele din Bacau Bruxelles Bacau din 26 martie si 28 martie, sa fie redirectionate la Aeroportul Maastricht Aachen .

Zborurile Blue Air din Romania catre Bruxelles din 26-28 martie, redirectionate catre Maastricht

Intrucat Aeroportul Bruxelles Zaventem va fi in continuare inchis, in urmatoarele zile, compania Blue Air a decis ca zborurile Bucuresti Bruxelles Bucuresti din 27 martie si 28 martie, precum si a cele din Bacau Bruxelles.

TAROM anuleaza zborurile spre Bruxelles, programate in urmatoarele trei zile. Ce optiuni au pasagerii

Zborurile TAROM pe ruta Bucuresti - Bruxelles - Bucuresti, programate pentru intervalul luni - miercuri vor fi anulate, din cauza ca aeroportul Zaventem din capitala Belgiana ramane inchis. in aceste conditii, pasagerii pot solicita reprogramarea zborurilor pentru alte zile sau alte destinatii operate de compania aeriana, fara costuri suplimentare.

Wizz Air a inceput zborurile catre o noua destinatie, de la 39 lei

Wizz Air, cea mai mare companie aeriana low-cost din Europa Centrala si de Est, a inceput operarea noilor curse din Timisoara catre Eindhoven. O simulare pe site-ul companiei arata ca pretul unui zbor porneste de la 39 lei.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )