Libnet.ro
UNICEF

10:46

TATARU: in acest moment, in Bucuresti sunt 30 de paturi ATI pentru copii

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
TATARU: in acest moment, in Bucuresti sunt 30 de paturi ATI pentru copii

Ministrul Sanatatii, Nelu Tataru, a declarat, joi, ca in prezent in in Bucuresti sunt 30 de paturi ATI pentru copii, din care patru sunt pentru nou-nascuti. La nivel national sunt in jur de 67 de paturi, alte cateva fiind in evaluare. Evolutia ne va arata si masurile, poate si restrictive, care vor fi impuse. Noi speram sa mentinem platoul de 1. 600 de infectari, a afirmat Tataru, conform news. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Nelu Tataru: La nivel national sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii. Mai avem in evaluare

Ministrul Sanatatii Nelu Tataru a declarat, joi, ca, la nivel national, sunt in jur de 67 de paturi ATI pentru copii, altele fiind in evaluare. Din numarul total de locuri, 30 sunt in Bucuresti, din care.

Iohannis: in acest moment nu e cazul sa vorbim despre amanarea alegerilor Mesajul pentru candidati

Presedintele Klaus Iohannis a declarat, miercuri, ziua cu un nou record de noi cazuri de coronavirus, ca in acest moment nu e cazul sa vorbim despre amanarea alegerilor locale.

Vladimir Putin este incoltit. Vestea venita in acest moment din Franta

Luni, presedintele Frantei, Emmanuel Macron a discutat cu presedintele rus Vladimir Putin. Macron cere clarificari in privinta tentativei de asasinat asupra lui Aleksei Navalnii. Vladimir Putin este incoltit Presedintele Frantei ii cere clarificari lui Vladimir Putin despre tentativa de asasinat care l-a vizat pe Aleksei Navalnii. Trebuie sa se faca lumina, fara intarziere, privind tentativa .

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,211 seconds )